Първоначално публикувано от fein86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеКво ти пука важното е да има спам.....хахахахахахаа и пак последното мнение е моето....Айде изпрати ме за лека нощ тогава с последно мнение
че аз си лягам, че утре ще идва един колега от Варна да купува блока и валовете от Алфичката ми
та трябва да съм читав сутринта
Айде лека нощ от мен
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАйде изпрати ме за лека нощ тогава с последно мнение
че аз си лягам, че утре ще идва един колега от Варна да купува блока и валовете от Алфичката ми
та трябва да съм читав сутринта
Айде лека нощ от мен
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеСпамери със спамери...
Способни сте да оспамите и спам темата.Ама пък си можеме
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеХаха...друго какво можете
Аз като провъзгласен за БАТКО спамер мога всичко и го мога добренапраооо съм кат феята на Зъбките, сичко праим!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе грозен, що не звънна от сутринта да кажеш че ше идваш до нас, да ти оставя ДВД плейъра в Алфата направо, днеска брат ми замина за Москва та го карах на летището и затова ме нямаше, а пък ти звънкай по отрано за тия работиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеСпамери със спамери...
Способни сте да оспамите и спам темата.
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеФеята на зъбките? Да не избиваш зъбки тук таме..
И аз мога много неща, ама хайде да не се пънем (ще те бия не за друго)иначе може да си уредим една срещичка да ме понабиеш малко
(ей базикам се да се обидиш нещо
)
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениемдам всичко живо пак забегна,добре че съм аз-единствения спамер тука,все някой трябва да пълни тая тема със спам.....хахахахаха ...
ПП:а някой друг има ли тука???Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениема БАТКО спамер го няма пак а
Comment
Comment