Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеЕми то е булевард, карала съм с около 70км/ч (излизах от една уличка и нямаше къде да вдигна повече), намалих до около 55-60 км/ч в последния момент преди да се ударим (защото той виси отстрани спрял и си карам спокойно, нали съм с предимство и изведнъж се изцепи с мръсна газ у мен)
Преживяла си нещо...
Така е!
Ама нека не предизвикваме
съдбата все пак....
Минало- свършено!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеСтига!
Не се пита така!
Comment
-
Марто, благодаря за хубавите думи!
Аз го превъзмогнах (май) - веднага се хвърлих да диря нова кола. А когато се качих да карам имам малко фобия, че някой ще ме изцепи от дясно, ама рядко. По-скоро ме е шубе, като някой друг ме вози.sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеопс извинявам се,пак съм в издънкаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениебраво добро момче си ти
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеДано я отвяряш, когато трябва
Станаха 2 стека сокMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениедобро момче ,ама много ТЪПОMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеДано я отвяряш, когато трябва
Станаха 2 стека сок
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеМарто, благодаря за хубавите думи!
Аз го превъзмогнах (май) - веднага се хвърлих да диря нова кола. А когато се качих да карам имам малко фобия, че някой ще ме изцепи от дясно, ама рядко. По-скоро ме е шубе, като някой друг ме вози.
Просто по- .... нащрек бъди!
То по Бг - сокаците,
кой ли не трябва да е "по-нащрек"
Иначе вържи си едно кръстче под огледалото
за задно виждане, и с и викай " Господи , бъди с мен..."
Всеки път , когато сядаш зад геврека..., както аз правя...
За Жалост до тук стигнаха нещата - тоя свят се е побъркал - Сигурност - НУЛА!
Извинявам се ако ви засягам по някакъв начин... но .
Реалност...Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеайдеее па си поискай и на ресторант да те заведе хах
Comment
Comment