нещо мнооого скука стана или само на мене
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениенещо мнооого скука стана или само на мене
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеаз направо си полудех в насПървоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеИ аз така..
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеабе май решихме проблема със скуката
Comment
-
харесах си кола,но има един проблем и акъла и парите не ми стигат... http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lz23bf2d3tdd
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеОстайте човека на мира де..
Не съм хвърляла очи на никой. Просто споменах, че има готина прическа какво толкоз... Пък и все още нямам нужда да хвърлям очи на някого в интернет, така де - когато мина през някой строеж и престанат да ми свиркат работниците, тогава вече ще се замисля по въпроса...::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениесамо да те попитам на теб критерий строителните работници ли са?че те и на дървени манекени свиркат
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеОстайте човека на мира де..
Не съм хвърляла очи на никой. Просто споменах, че има готина прическа какво толкоз... Пък и все още нямам нужда да хвърлям очи на някого в интернет, така де - когато мина през някой строеж и престанат да ми свиркат работниците, тогава вече ще се замисля по въпроса..
колко романтично...
Гали ли егото?
Comment
-
Абре вие тоя лаф със строителите не го ли знаете бре
Смисълът е ,че като минеш и не ти свирнат начи вече за нищо не ставашAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
Comment