Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениек'ва е тая гняс бе ... 1.3 ли е
пп - паркирана е по женския синдром
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеС квото нямаме
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеаз имам една 156 CARABINIERI в мащаб 1:24,ако имаш и ти имаш такава съм готов за RACE.........
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКъде ли не
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениене ти бе,ти не си БАТКО СПАМЕР....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениене ти бе,ти не си БАТКО СПАМЕР....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениезначи мене търсиш
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекъде е БАТКО СПАМЕР?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениети се радвай че си му приятел на батко,иначе щеше да ти забрани да спамиш.......айде де няма ли да му седнеш на трона?колко пъти са ви плюли за нецензурни или мнооогооо ама мноооогоооооо офтопик мнения??? Със сигурност още не са ви плюли, а колко пъти сте получавали обиди на лични, че сте засегнали някой, или колко пъти сте давали мнения без да знаете за какво става въпрос??? Или пък на някой не му изнася, че казвате истината и веднага почва да обяснява какъв спамер си и, че точно ти нямаш грам право да го критикуваш??? Като се похвалите с всичко това поне по 3 пъти, може и да си дам титлата
дотогава и по мнения да ме минете пак ще съм си БАТКО СПАМЕР, щото спамим къде требва и къде не
Comment
Comment