Първоначално публикувано от kokless
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеТака е,но имаме още един проблем.Трябва да измислим как да подкупим Silvester9 че да не ни издаде...дай някво предложение или тя да каже какво иска...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеахах аз мога мноого неща да искам, но въпроса е ще успеете ли да ме подкупите...не е толку лесно..., особено като става въпрос за батко...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеТака е,но имаме още един проблем.Трябва да измислим как да подкупим Silvester9 че да не ни издаде...дай някво предложение или тя да каже какво иска...
ПП И с кво смяташ да ги подкупваш.Да не би да имаш пари и да криеш от мене
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТова са НЕпроверени хора.Неможем да им имаме доверие.
ПП И с кво смяташ да ги подкупваш.Да не би да имаш пари и да криеш от мене
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекъде ги видя тия пари бе?Ще измислим как да я подкупим,само тя да каже какво иска.....пък и нали знаеш че обещаното не е като даденото,така че сега можеш и сам да се сетиш какво съм намислил...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениемен не можеш прецака.....
Вълканов може всичко
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеСъмняваш се в способнутите му?
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеОтносно всичко свързано с мен да....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекако недей го слуша и мойте глупави писания не чети,ами повярвай няма те изментя...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеkokless видя ли какво направи?
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеИздадах те?
Comment
Comment