Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малкооо... хммм представям си голямото какво е [/quote]
    Пари като шума и вестници само да има кой да ги рине
    Alfa 156 1,6 TS ex
    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
      че от Витоша по-високо няма и от алфа по-бързо няма
      е да ясно,обаче най-красивите са Алфите.....малеййййййй пак го ударих на сектанство

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
        е да ясно,обаче най-красивите са Алфите.....малеййййййй пак го ударих на сектанство
        еее се 1 можеш да отречеш че shelby-то не е и красиво и същевременно агресивно... или m6, a защо не и s5?
        Но всичко е въпрос на вкус, мина при мен времето когато циклих само на алфи, алфи и алфи... огледай се. Не се ограничавай само с това.

пп: Не искам да го приемаш това като заяждане, а просто моята гледна точка е такава. Дискутираме по "темата".
        "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• абе да не изгоних народа и други коли харесвам,не Алфите...

Comment

• Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
            Малкооо... хммм представям си голямото какво е
            Пари като шума и вестници само да има кой да ги рине
            Приятел в нужда се познава, казвай къде и идвам да помагам хахах.
            "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
              абе да не изгоних народа и други коли харесвам,не Алфите...
              Не си , но писанията докато си ги прегледам колко букви бях изпуснала ... време ми е да заемам хоризонтално положение май ...

Comment

еее се 1 можеш да отречеш че shelby-то не е и красиво и същевременно агресивно... или m6, a защо не и s5?
                Но всичко е въпрос на вкус, мина при мен времето когато циклих само на алфи, алфи и алфи... огледай се. Не се ограничавай само с това.

пп: Не искам да го приемаш това като заяждане, а просто моята гледна точка е такава. Дискутираме по "темата".
                Американския Мускул ми е фаворит отдавна...Додж Чарджър Р/С от 1969,Форд Мустанг от 1967,Хеми Куда,Шевролет Камаро,Понтиак ГТО /СЪДИЯТА/,Додж Чаленджър...и още...една от най-любимите коли ми е Понтиак Транс Ам от 1982/Колата използвана в серияла Среднощен Ездач/ и т.н....

Comment

За първите две мога да се съглася с теб, но М6 нещо не ме радва
                  Alfa 156 1,6 TS ex
                  Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• И тази вечер откарах с вас, но отпадам на 2-ро място, че то кое време станало ...
                    Някой утре сте на работа .. други трябва да учат апф ...

Ето и нещо зa лека нощ от мен Reflekt - Need To Feel Loved , и успешен ден неска

Comment

Приятел в нужда се познава, казвай къде и идвам да помагам хахах.
                      Ама ще цепим на две после
                      Alfa 156 1,6 TS ex
                      Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Не си , но писанията докато си ги прегледам колко букви бях изпуснала ... време ми е да заемам хоризонтално положение май ...
                        аз цяла дума,ама ме мързи да я оправям знам че не се заяждаш

Comment

И тази вечер откарах с вас, но отпадам на 2-ро място, че то кое време станало ...
                          Някой утре сте на работа .. други трябва да учат апф ...

Ето и нещо зa лека нощ от мен Reflekt - Need To Feel Loved , и успешен ден неска
                          Мерси подобно и лека нощ,сладки сънища...

Comment

• 164

kolegi imam edna 164 2.0 t.s. am sutrin mi poravi problemi pali si oba4e nedarj oboroti dov4era trebere6e cqlata dneska mi izgasna daje mojete li da mi kajete ot kakvo e?
                            2.0 T.S. 97г.

Comment

• Айде аз па сега се включвам

Нисан GTR е моя фаворит като изключим Алфите
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Лека нощ колежке! Да спиш в кош и да сънуваш.... каквото искаш
                                Alfa 156 1,6 TS ex
                                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Working...
                                X