Първоначално публикувано от ludkanar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение`добра да е..........брат голям проблем,при едно клавиатурно рали с тия тука/ЖТД и ТС/ ми падна полуоската на голфа,карах около 400/на 1-ва/ и е изпаднала,давай да намираме една че ралито трябва да продължи,обвиниха ме че лъжа.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение`добра да е..........брат голям проблем,при едно клавиатурно рали с тия тука/ЖТД и ТС/ ми падна полуоската на голфа,карах около 400/на 1-ва/ и е изпаднала,давай да намираме една че ралито трябва да продължи,обвиниха ме че лъжа.
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеняма проблем бе,шети сложа от дизелица че са по якиПървоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеЕй сега ще ти пусна една по Е-mail
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеА сега пък се сбийте кой да му прати...
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеняма проблем бе,шети сложа от дизелица че са по яки
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеАйде момци.. лека нощ от мен...
Comment
-
Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщениеАйде момци.. лека нощ от мен...
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениее нали беше ГТИИИИ
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениедо преди малко,откраднаха ми надписа ГТИ и ся е 1,6тд,така е като се мотаете с полуоскатаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениедо преди малко,откраднаха ми надписа ГТИ и ся е 1,6тд,така е като се мотаете с полуоската
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениедо преди малко,откраднаха ми надписа ГТИ и ся е 1,6тд,така е като се мотаете с полуоската
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеДа не е паднал като си летял с 400км/ч на 1-ва?
Comment
Comment