Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНИКОГАААААА,Астън ли да си взема с цвят на теменужка?
Еееееее сакън да не ти каже човек нещо"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАвтомата ми трябва първо да превзема завода,да си го имам и след касата да стрелям,да вдигам гирултия....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеаа неее, той си е за мен предопреден си... неа ми го пипаш
Еееееее сакън да не ти каже човек нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЩо?Няма ти го пипам,питам само...Астъна си е за теб
Неска от рано ти се е доспало ми се струва"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеАстъна какво искаш да го питаш?
Неска от рано ти се е доспало ми се струва
Comment
-
Мирела, пак изкара аватар, кво рупате двамцата, фафлички...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеЕли Елиии..............."˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеМирела, пак изкара аватар, кво рупате двамцата, фафлички...
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеЗлобчооо... стана двусмислица тука, но чатнах.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеама да ти си ми умничка как иначе :*"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеТука май нещо се заформя сладкарница. Сладоледчета ФафличкиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment