Първоначално публикувано от kokless
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНе.С кюмюр.
Comment
-
Баси търтея как резна темата в 156.......предлагам да го накараме да почне да събира мед и да не е търтей вече....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеКато не падат сами ще ги бутнем,проблемация няма
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси търтея как резна темата в 156.......предлагам да го накараме да почне да събира мед и да не е търтей вече.....4 страници не можахте да направите....не ставате за спамери.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение4 страници не можахте да направите....не ставате за спамери.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение4 страници не можахте да направите....не ставате за спамери.
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеДнес бях до вас и ти снимах къщата."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеА ти защо не постъпи колегиално и да им помогнеш?
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи напрайхме 3, все пак е петък следобед, ората се готвят за жумбуре......
Comment
Comment