Първоначално публикувано от benji_gb
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениехахаха,абе на някой пък белким ни излене късмета и спечелим от тотото....
Боже колко съм изтрещял днес
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАми да започваме тогава
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениети докато се мотаеш аз ударих вече 2-3 молитви,давай ся и ти,а Мирчозо да не се спотайва и той да почва....
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеЗаболя ме устата да се моля! Може ли да спра
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеи мене,ама дай поне още 2-3 молитви,та белким някой ни чуе и прати чудо...
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеОт умрял писмо чакай
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАма то май наистина сме само дваматаНе май,ами тва си е живата истина...дано скоро време и женсктото присъствие дойде че нз....
.До колко си на работа?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНе май,ами тва си е живата истина...дано скоро време и женсктото присъствие дойде че нз....
.До колко си на работа?
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение2:30 - 3 до когато има хора
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеБах мама му,значи цяла вечер можеш да седиш там....а от колко?
ама днес бях от един
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАко ме питаш от колко съм на работа: 15:00 часа
ама днес бях от единза тебе нз
ама на мене ми се кара ГТА....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеКараш вече 12-ти час значи.за тебе нз
ама на мене ми се кара ГТА....
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениехаха На кой не му се кара ми кажи? Интересно ми е какво ще стане с тези акцизи догодина и мисля и аз да се кача на по-голям мотор....нещо от рода на 2,5 ли ти е в мислите?
Comment
Comment