Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТова ли е филма?Аз който съм гледал 6 филма през целия си съзнателен живот да го оцеляи то от първия път
А от какво те спасих,ако не е тайна разбира се?
Спаси ме от това,че когато ми дойде нещо на ум например филма и не мога да се сетя за заглавието не мога да правя нищо,докато не се сетя за въпросното нещо (в случая как се казва филма)
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеРадвам се,че съм бил полезен.Ама сега отивам да се спасявам в кухнята.-им
Само да подчертая че това ми е 1 100 мнение!
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАйде готово.Преброяването продължава.
за 1 100 мнение
И все пак гоним 1 000-ната страница
,такаче да се стягаме...
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеХа на мен ми показва 223-та страница.бая старание ще трябва.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
една проста сметка,на тебе ти показва два пъти по малко постове на страница.Ама и в двата случая бая писане ше падне до тая прословута 1000 страница.
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеНа мен пък ми показва 446 страница
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеедна проста сметка,на тебе ти показва два пъти по малко постове на страница.Ама и в двата случая бая писане ше падне до тая прословута 1000 страница.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеХа добър ден и на тебе!!!
Не виждаш ли гоним норматив,а нямаме хора
Comment
Comment