If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи ако караш ЖТД да кажем че е по-икономична с 4л от ТС, да кажем че бензина е по 2.00лв,от което следва че за 100 000км си с 8 000лв напред..а това е едно ЖТД на 6/7г.!Така ли е?
Прав си.
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
Сметките са горе долу...и си викам ако си предвидиш тия пари и ги спестяваш ще е добре...
И понеже уважавам ТС моторите,собствениците на въпросните двигатели може да си направят сметка..например да си представят ако караха 3.0 В6 или 2.0В6 турбо или 3.2 В6 колко пари трябваше да дадат за бензин и по този начин да се успокояват!
Аз се чудя дали да не взема еднa 156 SW дайте мнения
Честно казано не знам коя е по-добра,защото и двете имат една линия,но SW отзад има по-спортен вид нз дали е така или само на мен ми се струва..само знам че трябва да е JTD
Аз се чудя дали да не взема еднa 156 SW дайте мнения
Ако е дизеларка съм ЗА,ама бензиново комби нещо не ме кефи.По-принцип не харесвам комбитата,но ако е дизел съм една идея напред д си взема комби.Ако следва въпроса ЗАЩО? и аз нямам отговор.
Ако е дизеларка съм ЗА,ама бензиново комби нещо не ме кефи.По-принцип не харесвам комбитата,но ако е дизел съм една идея напред д си взема комби.Ако следва въпроса ЗАЩО? и аз нямам отговор.
И аз не харесвам комбира,но 156 СВ и 159 СВ не са просто комбита..това са единствените комбита които харесвам!!!
Comment