Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
    Ами честно да ти кажа не съм карал ЖТД и не знам.
    Ама май пак ще минавам към нафтовия отбор, че тоя бензин много скъп
    Не се притеснямвай нафтата и тя ще скочи... и тогава

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
      Какъв мотор ти е 33-та?Боксер?Кажи сега колко харчи как върви?Колко кубика е?Колко кончета?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
        Значи ако караш ЖТД да кажем че е по-икономична с 4л от ТС, да кажем че бензина е по 2.00лв,от което следва че за 100 000км си с 8 000лв напред..а това е едно ЖТД на 6/7г.!Така ли е?
        Прав си.
        Alfa 156 1,6 TS ex
        Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Тя ще скочи ама дизела ще продължи да си гори по-малко от бензина
          Alfa 156 1,6 TS ex
          Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Какъв мотор ти е 33-та?Боксер?Кажи сега колко харчи как върви?Колко кубика е?Колко кончета?
            Чакай,не исках да излене като заяждане,а това че ЖТД-то е по-икономично не споря.И аз съм фен на дизела.

Иначе бъдещата 33-ка смятам да е 1,7 16в 137 коня,във форума съм чел за разход над 10,не ми се споменавт цифри,че почва да ме боли главата.

Comment

• Абе не знам ама до сега не съм чувал Италианка да гори малко. Да ги... и бегачките
              Alfa 156 1,6 TS ex
              Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Прав си.
                Сметките са горе долу...и си викам ако си предвидиш тия пари и ги спестяваш ще е добре...
                И понеже уважавам ТС моторите,собствениците на въпросните двигатели може да си направят сметка..например да си представят ако караха 3.0 В6 или 2.0В6 турбо или 3.2 В6 колко пари трябваше да дадат за бензин и по този начин да се успокояват!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Кефа цена няма!

Comment

Чакай,не исках да излене като заяждане,а това че ЖТД-то е по-икономично не споря.И аз съм фен на дизела.

Иначе бъдещата 33-ка смятам да е 1,7 16в 137 коня,във форума съм чел за разход над 10,не ми се споменавт цифри,че почва да ме боли главата.
                    Знам че не си искал да се заяждаш,аз просто исках да похваля ЖТД-то,понеже това е бегачката,която харчи малко!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Някой да ме подсети нещо по тази тема или да се мъчим да измислим друга темичка..?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Аз се чудя дали да не взема еднa 156 SW дайте мнения
                        Alfa 156 1,6 TS ex
                        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Аз се чудя дали да не взема еднa 156 SW дайте мнения
                          Честно казано не знам коя е по-добра,защото и двете имат една линия,но SW отзад има по-спортен вид нз дали е така или само на мен ми се струва..само знам че трябва да е JTD

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Аз се чудя дали да не взема еднa 156 SW дайте мнения
                            Ако е дизеларка съм ЗА,ама бензиново комби нещо не ме кефи.По-принцип не харесвам комбитата,но ако е дизел съм една идея напред д си взема комби.Ако следва въпроса ЗАЩО? и аз нямам отговор.

Comment

Ако е дизеларка съм ЗА,ама бензиново комби нещо не ме кефи.По-принцип не харесвам комбитата,но ако е дизел съм една идея напред д си взема комби.Ако следва въпроса ЗАЩО? и аз нямам отговор.
                              И аз не харесвам комбира,но 156 СВ и 159 СВ не са просто комбита..това са единствените комбита които харесвам!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

И аз не харесвам комбира,но 156 СВ и 159 СВ не са просто комбита..това са единствените комбита които харесвам!!!
                                Прав си,не мога да отрека че вадят страшна стойка отзад.

Comment

Working...
                                X