Първоначално публикувано от kokless
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеТука става нещо.Само сокчета и вода се лее.Света се е побъркалОп излъгах има и за двете,и двете ги имам,ама бира не ми се пие....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНема пари за бира и цигари!ама бира не ми се пие....
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеВеднъж е позволено ама гледай да не се повтаря,че докато се усетиш току виж си заменил бирата със сокче и Алфата с Гоуф.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеАз ще лягам,че утре ме чака плаж.Лека.
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеВеднъж е позволено ама гледай да не се повтаря,че докато се усетиш току виж си заменил бирата със сокче и Алфата с Гоуф.k_valkanov33 прав е спамера в случая
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеk_valkanov33 прав е спамера в случая
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекое му е правото?Алкохолик ли искате да ме направите а?
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениезащо да се взимам в ръце?Кво съм сторил?
Comment
Comment