If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ааааааа како сорка,аз на самолет не се качвам,на нищо което се отлепя от земята не се качвам,освен Алфа....пък не мога да оставя Мартина да пътува сам,щото може някой да му направи нещо и после как ще те погледна в очите?
Какиното, ти толко си лежал под тая алфа, че си се сраснал със земата... и за това ти е дискомфортно като се качиш на нещо което лети , но грешката не е в теб... трябва просто малкоооо акъл. Оставям ти го да се повозиш още малко аджеба ти дое акълеца
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Какиното, ти толко си лежал под тая алфа, че си се сраснал със земата... и за това ти е дискомфортно като се качиш на нещо което лети , но грешката не е в теб... трябва просто малкоооо акъл. Оставям ти го да се повозиш още малко аджеба ти дое акълеца
Аааа ама аз не го карам не искам да ти го разваля нещо,пък и нека да си седи новичък......под Алфата винаги лягам на меко,слагам си душек и като на реклавата на Кубети си пускам филмче/в подписа ми го има/ и се радвам....самолетите ми са бавни и пак ти казвам: на нещо което се отлепя от земята не се качвам,освен Алфа/в нея най- съм сигурен/....
Аааа ама аз не го карам...
...под Алфата винаги лягам на меко,...на Кубети си пускам филмче...и се радвам....самолетите ми са бавни и пак ти казвам: на нещо което се отлепя от земята не се качвам,....
пп:Приспиваш ме, продължаваи
"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment