Не могат да изчакат още 4-5 часа,че да се усмъртят качествено,ами с шишетата по обяд.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеКак бе бях на гости у една кака и ся тя ще ми дойде след малко,така че мен не ме бройте към спамерите днес.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение"Требе да сееебеее" дет има една дума
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеДа да да
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеПак ли почна да пиеш?Нали бяхми говори ли че е вредно тва БМВ?Пия за твое здрава бре ....
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеПия за твое здрава бре ....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеБлагодаря ти.......виж сега как ме караш и аз да почвам да пия,нали и на тебе ти трябва здраве ,за да пиеш за мое здрави е така...
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНе на мен тия.Търсиш и най-малкия повод да се размажеш с алкохол на плочите......
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМайната му на алкохола,да видиш само кво ще стане след няколко часа....Аууууууууу145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеКво че стане, ше хода да се изпомпам в залата
Comment
Comment