Първоначално публикувано от benji_gb
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКво става ся, вие днеска уважавате ли ме както вчера.......не....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКво става ся, вие днеска уважавате ли ме както вчера....sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеКакто вчера......не....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де ся, нужно ли е да не е като вчера.....сега трябва да се търсиме, борци да си пращаме, щеше да ти е по лесно просто ако ме уважаваше като вчера,щом до борци стигнахме да викаме...
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениещом до борци стигнахме да викаме...sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де ся, нужно ли е да не е като вчера.....сега трябва да се търсиме, борци да си пращаме, щеше да ти е по лесно просто ако ме уважаваше като вчера
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
Кога ше са на мода рибарите,че да се класирам и аз.
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеПървоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАвджии?
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеборците в БГ няма излезнат от мода никога
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеДа, прав си, но сега май повече се гърмят отколкото да се бият.....
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеами не знам,обаче си държа едно АК-47 до възглавницата,ако стане напечено...
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеСамо да не дръпнеш спусъка докато спиш без да искаш........
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеЗа това спамя по цели нощи,да не стане някой гаф,спя през деня когато е по-безопасно и автомата не е зареден...
Comment
Comment