Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАми на мен така са ми трили мнения за това че спокойно
Недопустимо е ..
Поне някакво инфо към потребителя трябва да има , предупреждение , у-а .. не така просто.
Все едно ..
Който го е изтрил сигурно
:d
Нищо лично нали
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеОхооооооо кой се е излюпил.Ми и аз съм си гут.
Нещо ново.
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеЯ пък тоз от къде се появи уа?! Арно ми е да те видя
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАз станах отдавна,малко навън бях и ся идвам.Новото е че се возих в ГСИ.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеЩо не се обади бреееееееееееееее.Знаеш че това ми е мечтата да се повозя на ГСИИИИИИИИИИ
Аз само на Koenigsegg не съм се качвал (от супер колите които са ми мечта на мен) ..
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеИнтересни мечти имате ..
Аз само на Koenigsegg не съм се качвал (от супер колите които са ми мечта на мен) ..
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеЩо не се обади бреееееееееееееее.Знаеш че това ми е мечтата да се повозя на ГСИИИИИИИИИИ
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКак сте бре спамерченца?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеАма какво е тва ..
Недопустимо е ..
Поне някакво инфо към потребителя трябва да има , предупреждение , у-а .. не така просто.
Все едно ..
Който го е изтрил сигурно
:d
Нищо лично нали156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеНещо ново в града на фв?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМодераторите като решат и трият без да те питат
Няма на кой да обжалвам , но знам какви са правилата и не съм ги нарушил (просто ми е професионално изкривяване .. не един форум модерирам и администрирам)
Няма смисъл да се правя , на нещо повече от тях , но явно човека е видял нещо нередно , а аз знам ,че не съм допуснал някаква грешка .. и какво правим ?
Аз си седя ощетен с едно мнение във форума изразяващо мойта лична гледна точка ..
Comment
Comment