ммммММммМММММММммммМмм...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеОпаааа и аз се върнах"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе преди час не беше ли ти до Т кръстовището на пътя към СТЗГ......след Лукойла като подминеш тоя хлебазавод ли е какво е.....Пък ти ги изрязваше с червената 156
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеСъщия бяхПък ти ги изрязваше с червената 156
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Мислех да спра, но имах среща с един в 7 да му давам едни чарколяци......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБе един хайван ме изнерви на светофара, и нямаше да го изтрая ако ми се суркаше и до Подслон......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Ми нали тъкмо ти казвах - имах среща с един тука в 7 да му давал едни чаркове че много препираше......пък и днеска качвах тъпия двг цял ден на слънце и съм слънчасал един такъв......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТо това ви личи.
Нещо ново?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment