Добър ден!Как сте?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеДобър ден.Аз съм гут.Кажи ти как си?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениетърся спонсорство за бензин трябват ми 2,50 лв да отида до магазина ма ся съм на бензиностанцията па няма бенз колата,но суми под 5лв не давам на заем.
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениебаси разорен съм!!!ами ако ти са дават 5 дай тамън ши имам и зая един бял ЛЯП да ям че съм и гладен
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеДобро утроИзвинявам се за спама,ама имам един въпрос към колегата ФЕРАРИСТ,та той е следния:Колега ти нямаше ли едни клипчета от финалната линия(табелата) на онуй място
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениебаси разорен съм!!!ами ако ти са дават 5 дай тамън ши имам и зая един бял ЛЯП да ям че съм и гладен.... абе тука нема ли рейсъри?Неска наказах една 500-тин коньова резачка с мойте 76коня,бях с ремарке,може би за тва
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИмах но камерата остана в СФ.....сори....
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment