Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добър ден!Как сте?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Добър ден.Аз съм гут.Кажи ти как си?

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
        Добър ден.Аз съм гут.Кажи ти как си?
        Ми и аз съм гут!Нямам с какво да се похваля,затова ще те попитам ти с какво ще се похвалиш?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• kokless Само искам да ти кажа,че за демонтирана част на колата застрахователите не плащат!За счупена да!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Здравейте и от мен
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• kokless пари ли искаш да жулиш бря???
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• А добър ден и от мен!Как е?Някой нещо ново?

Comment

• търся спонсорство за бензин трябват ми 2,50 лв да отида до магазина ма ся съм на бензиностанцията па няма бенз колата

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                    търся спонсорство за бензин трябват ми 2,50 лв да отида до магазина ма ся съм на бензиностанцията па няма бенз колата
                    Съжалявам,но суми под 5лв не давам на заем.

Comment

• kokless по-добре да спамим тука..и така няма ли да ми кажеш как мислиш по въпроса в предния ми пост?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• баси разорен съм!!!ами ако ти са дават 5 дай тамън ши имам и зая един бял ЛЯП да ям че съм и гладен

Comment

баси разорен съм!!!ами ако ти са дават 5 дай тамън ши имам и зая един бял ЛЯП да ям че съм и гладен
                          Що не направиш измама със застрахователите?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            Добро утро Извинявам се за спама,ама имам един въпрос към колегата ФЕРАРИСТ,та той е следния:Колега ти нямаше ли едни клипчета от финалната линия(табелата) на онуй място
                            Имах но камерата остана в СФ.....сори....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

баси разорен съм!!!ами ако ти са дават 5 дай тамън ши имам и зая един бял ЛЯП да ям че съм и гладен
                              по еконт ли за ти пратя парите,лихвата е 150% на час .... абе тука нема ли рейсъри?Неска наказах една 500-тин коньова резачка с мойте 76коня,бях с ремарке,може би за тва

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Имах но камерата остана в СФ.....сори....
                                Колата (2.5 V6)стана ли готова ?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X