Второто клипче не е лошо
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеБраво, ама да беше снимал и дрифта
Имам клипове по 100 мегабайта , тоя дето е 18 го мъчих едвам едвам да го кача ..
Алфата не се представи добре .. снимах само защото излезна на пистата.
Интересни бяха Бижуто , Дунев , една английска червена М3-ка .. абе , всичките БМВ-та , без една пета серия 520-ка, бяха супер ..
Три нисана .. после дойде и 350Z , останалото БМВ-та , и Алфата дето влезна ..
Другия път - повече ..
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеВторото клипче не е лошо
Ако гледаме само идеята е супер ..
Като изпълнение и времетраене е зле
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеАлфата не се представи добре ..sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеИ аз се чудя къде се бута с това предно
В интерес на истината , аз бях на завоите в които задните се представяха страхотно , но алфата не минаваше яко от там ..
Та беше на тесните завои след правите отсечки .. понеже имаше засилка хубаво влизаше в завоите ..
Иначе .. ако се бях преместил отсреща можеше да се види нещо .. пък и нямаше да снимам нисана ..
Алфата беше някаква страшна работа .. не знам , но беше уникална .. сигурно не е била и 1.4 TS , но все пак , тва пишеше там ..
Имаше як звук , ауспуха беше отстрани ..
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеА за открадната?sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКо става хайвани....
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеЧакаме да ни излъжеш нещо.....
Иноаче след 3 часа ще минавам през Габрово за Априлци
Че одя да зимам жената че и свърши ваканцията, има 3 реда чинии за миене"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment