Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
    Най-рано другата седмица.Няма как имам други ангажименти
    По дяволите,но добре.Аз имам малко работа трябва да направя една доставка на един Астън Мартин и тогава съм свободен.За Монове като ходим треа да си вземем и музика,до къде си с песните?

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
      По дяволите,но добре.Аз имам малко работа трябва да направя една доставка на един Астън Мартин и тогава съм свободен.За Монове като ходим треа да си вземем и музика,до къде си с песните?
      Песните та песните.Казах ти.До 4-та.Ако искаш може да сложа някой филм,че да се напълни.Без значение че няма къде да го гледаме.Мисълта е да не тръгваме празни

Comment

• 156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• 156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Песните та песните.Казах ти.До 4-та.Ако искаш може да сложа някой филм,че да се напълни.Без значение че няма къде да го гледаме.Мисълта е да не тръгваме празни
            Браво това вече е приказка,слагай го..б%л съм негвата мама...не трябва да тръгваме празни.....значи всичко е ОК?Реши ли за якето?

Comment

Браво това вече е приказка,слагай го..б%л съм негвата мама...не трябва да тръгваме празни.....значи всичко е ОК?Реши ли за якето?
              Амииииии кво да ти кажа.На 90%.Тия 10% много ме притесняват.Но квото е такова.
              ПП Има един МТС.Видя ли го?

Ако не се сешташ кой е аз ще ти кажа

Comment

Амииииии кво да ти кажа.На 90%.Тия 10% много ме притесняват.Но квото е такова.
                ПП Има един МТС.Видя ли го?

Ако не се сешташ кой е аз ще ти кажа
                Както обичаш да казваш:Само нИдей са спича".
                Наистина тия 10% са притеснителни,какво ще правим?
                Да видях МТС-то.По дяволите,проблема е голям!

Comment

Както обичаш да казваш:Само нИдей са спича".
                  Наистина тия 10% са притеснителни,какво ще правим?
                  Да видях МТС-то.По дяволите,проблема е голям!
                  Проблема не е голям,а ТРОЕН!!!!!

Comment

Проблема не е голям,а ТРОЕН!!!!!
                    Не,не не мога да повярвам,май ще викаме шефа,или сами ще се справим?

Comment

Не,не не мога да повярвам,май ще викаме шефа,или сами ще се справим?
                      Ами за сега да не го занимаваме С.Ф. май се ... щее видим,ако стане напечено
                      и става белата

Comment

Ами за сега да не го занимаваме С.Ф. май се ... щее видим,ако стане напечено
                        и става белата
                        Да е и ти си прав,но ще ми писне ако заради ТТ се бъгне СЧФ и ще има здрав

Comment

Да е и ти си прав,но ще ми писне ако заради ТТ се бъгне СЧФ и ще има здрав
                          Да ще е подло от страна на ТТ да скофти цялата веселба Ще се нормализират нещата няма са спичаш.

Comment

Да ще е подло от страна на ТТ да скофти цялата веселба Ще се нормализират нещата няма са спичаш.
                            Дано,пък аз няя се спичам,но ако СЧФ се прецака ще има и то много....

Comment

Дано,пък аз няя се спичам,но ако СЧФ се прецака ще има и то много....
                              Чудя се дали да прибегнем към такива крайни мерки.Ами ако на ТТ му хареса?После как ше се оттърваме

Comment

Чудя се дали да прибегнем към такива крайни мерки.Ами ако на ТТ му хареса?После как ше се оттърваме
                                Баси пак не обмислих всичко и ти си прав,пак беля...ей докога бе,няма да можем се оттървем от ТТ?

Comment

Working...
                                X