Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikol_AR 145 1.9JTD Покажи съобщениеМоже колега.Ти пък все едно се уплаши.
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАве тва не беше към теб,а към оня другия отворения дето минава 420 коньви резачки...
Щото напуснах , и ми е странно , може да съм аз , изчезнах!
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКва е тая Щилка 420 коня бе
Comment
-
[quote=k_valkanov33;521387]Ти тва чак сега ли го разбра?
Ние си лафим,не пишем постове е така за спорта,никой не ти даржи сметка,ти се буташ между шамарите,никой не те меси...[/quote]
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеОтворения къде си е?Друг пишеш по 10поста един след друг ся що мълчиш?Кажи ся Лилито и Десито как са?
ПП:Ники ще ме извиняваш за простотията,все пак си единствена дама тук.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАз говоря на другия "Старши алфист" ама щом се засягаш значи има за кво...Може да е всеки.
Аз да попитам ..
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАуди Р8 е,ти не знаеш ли че 156 я минава?
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКва е тая Щилка 420 коня беПървоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеАуди Р8 е,ти не знаеш ли че 156 я минава?Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеНе искам да обидя никой ама тоя с Р8-та изобщо не си е правил труда да се гони яко. Съмнява ме Алфа била и чипирана да го събори. Може би само ГТА ще се гони прилично с това говедо
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАйде да се разверете в "Тунинг&Рацинг" ,а кво ше кажете?
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеТука системата е обратна ..
Затишие след буря
Така да не се правим на малки деца,ами си почнем един хубав спамец.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТака да не се правим на малки деца,ами си почнем един хубав спамец.....
Айде пачанга и карамба
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАйде преброяването почна.Спите ли?
Comment
Comment