Здравейте!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Здравейте и от меен
Я да Ви питам един бърз въпрос за ГТП: На талончето ми е перфорирано VII месец 2009г. в средата на талончето ми пише Рег. No. под него Марка и под него Дата на издаване: 15.07.2009г. - та въпроса ми е: до края на месеца ли ми важи прегледа (както е продупчено отстрани) или до датата на издаване на този месец?sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеЗдравейте и от меен
Я да Ви питам един бърз въпрос за ГТП: На талончето ми е перфорирано VII месец 2009г. в средата на талончето ми пише Рег. No. под него Марка и под него Дата на издаване: 15.07.2009г. - та въпроса ми е: до края на месеца ли ми важи прегледа (както е продупчено отстрани) или до датата на издаване на този месец?
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеО, да де точно така: Дата 15.07.2008г. - това пише на талона.
Значи мога да мина и на 20.07.2009г, нали така?
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеЕх, ако имам проблем - ти ще си отговорен
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЗдрастиии
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеМи твойто как е
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеСамо знам че върви многооооооо!И мойта е тей, значи имаме нещо общо с тебе колега
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ мойта е тей, значи имаме нещо общо с тебе колега
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеТо е факт,че ЖТД-то върви повече от ТС156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment