If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото , на спускането с алфата , бяхме сравнително бързи ..
То пътя не е първа хубост , малко павета са .. и леко тропа , ама леко , ама не мога да разбера , хората дето скачат на спирачките и се спускат с 20 до 40!
Съвсем спокойно може да се спускат с 80 и отгоре , само 2 места (2 поредни завоя) има малко пясък , и там трябва да се мине поне с 40 (макс!)
Всички се движеха бавно , вместо да пускат колата по инерция , те скачат на спирачките и развалят всичко ...
После пък един с един пасат направи егати циганията ..
АБЕ , думи нямам .. няма такъв прост народ , в крайна сметка сега всичко е точно.
Аз се базиках, когато изкачваше пеш Черни връх и после надолу пак пеша...та за това те питах дали ти работеше АБС-са на кракомобила, а не на автомобила
Аз се базиках, когато изкачваше пеш Черни връх и после надолу пак пеша...та за това те питах дали ти работеше АБС-са на кракомобила, а не на автомобила
Да , разбрах те още преди малко , ама по-м/у другото ми дойде тва ..
Иначе , слизане .. качване
Горе-долу едно и също ..
Само на слизането една девойка се хлъзна , падна по дупе в калта , и ме нацапа малко ..
Ноо , ще го преживея
Горе-долу едно и също ..
Само на слизането една девойка се хлъзна , падна по дупе в калта , и ме нацапа малко ..
Ноо , ще го преживея
Дупето зачистихте ли?
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Щеше да е съмнително ако беше чисто ..
Щото мисля , че от 500-600 метра , че и по от високо , другата компания видя, че девойката падна ..
Пък после да й е чисто дупето , не става
Оставихме го както си е ..
И без тва бяхме само аз и тя ( другите ни викаха монополистите ) .. смело напред, всички ветерани в катеренето и слизането се опитваха да ни настигнат , ама с неуспех
Горе-долу едно и също ..
Ноо , ще го преживея
Ааааааа как така ще го преживяваш бе...За туй дето е оцапала трябва да си плати... и то в натура
Comment