If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак ли бе кви са тия сънища
Направо с тия светлини ме зариби от всякаде...Ще слагам то е ясно ма немога...Просто не са ми жикажийските неща в кръвта и няма да мога да си ги направя...
Също така искам и осветление като това в купето, разбрах че някакви диоди се слагали...
Пак ли бе кви са тия сънища
Направо с тия светлини ме зариби от всякаде...Ще слагам то е ясно ма немога...Просто не са ми жикажийските неща в кръвта и няма да мога да си ги направя...
Също така искам и осветление като това в купето, разбрах че някакви диоди се слагали...
Това са си направо пури на 12В като луминисцентни лампи.
Това са си направо пури на 12В като луминисцентни лампи.
От къде ги купувате тези пури, диоди и такива работи...
До колкото разбрах в Мс Бриколаж имало...Осен Илиянци който ми е много далеч...
Дет се вика: "Е па и аз искам"
От къде ги купувате тези пури, диоди и такива работи...
До колкото разбрах в Мс Бриколаж имало...Осен Илиянци който ми е много далеч...
Дет се вика: "Е па и аз искам"
Е вие нямате ли си такива магазини за аксесоари,битаци ????
Е вие нямате ли си такива магазини за аксесоари,битаци ????
Е ти пък в Нова Загора-30 хиляден град и такива екстри
Най-близко Стара Загора ама незнам за такива пазари и битаци, иначе магазини ще има ама на едни луди цени
Аз като реша ще ти пиша и когато минаваш и имаш пат към Илиянци или кадето ги купуваш да ми вземеш
Е ти пък в Нова Загора-30 хиляден град и такива екстри
Най-близко Стара Загора ама незнам за такива пазари и битаци, иначе магазини ще има ама на едни луди цени
Аз като реша ще ти пиша и когато минаваш и имаш пат към Илиянци или кадето ги купуваш да ми вземеш
Бе ще се разберем,ма аз сега исчезвам че нали знаеш девойките напират да горят в алфи
Comment