If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре съм!
И така тая вечер записах на сметката си поредните балъци
1. VW Голф 3 1.8 бензин - горкия натиска ми се на летящ старт буквално отнесен
2. Опел Астра -модел 98-01 г. 1.6 бензин 101 коня - въобще се чудя гонка правихме ли
3. И накрая един отворко с Ауди А4 2.0 141 коня (модел 01-04), който си мисли още че дизела е още онзи пушещ от миналия век... Пак летящ правихме (много прости тия хора, така ли не разбраха че летящ с дизел не се прави ) 2 и 3 и нещо вече половин кола разлика
Абе тея от моя град така и не разбраха че скоро няма да има някой който да ме бие
Държа да отбележа, че имам над 100-120 победи на ей такива заигравки на пътя в Нова Загора и само 2 загуби
А те са VW Голф 4 1.8 Т (с не много голяма разлика, но все пак) и от Ауди А4 1.9 TDI 130 коня+чип и 6 предавка разбира се...Та някаде на 210 км/ч не минава
Таа така направо се замислям ми ако си сложа един чип кой ли ще ме бие то няма да има интрига
Добре съм!
И така тая вечер записах на сметката си поредните балъци
1. VW Голф 3 1.8 бензин - горкия натиска ми се на летящ старт буквално отнесен
2. Опел Астра -модел 98-01 г. 1.6 бензин 101 коня - въобще се чудя гонка правихме ли
3. И накрая един отворко с Ауди А4 2.0 141 коня (модел 01-04), който си мисли още че дизела е още онзи пушещ от миналия век... Пак летящ правихме (много прости тия хора, така ли не разбраха че летящ с дизел не се прави ) 2 и 3 и нещо вече половин кола разлика
Абе тея от моя град така и не разбраха че скоро няма да има някой който да ме бие
Държа да отбележа, че имам над 100-120 победи на ей такива заигравки на пътя в Нова Загора и само 2 загуби
А те са VW Голф 4 1.8 Т (с не много голяма разлика, но все пак) и от Ауди А4 1.9 TDI 130 коня+чип и 6 предавка разбира се...Та някаде на 210 км/ч не минава
Таа така направо се замислям ми ако си сложа един чип кой ли ще ме бие то няма да има интрига
Е нали ти казвам няма да има интрига като стана със 180 коня
Направо се влюбих в тоя дизел без много да се пънеш ги наказвам другите, докато с бензинка гледаш се в обороти да я вкарваш, абе глупости само, фокато дизела мачкаш и гледаш сеир само
Comment