Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеE то ти си си го написал и в подписа
А иначе друго си е с турбинкатапък и друго е да си усетиш нютун метрите на седалката и да ти се изправя гръбначния стълб!
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеТова което съм си написал в подписа не е ли вярнопък и друго е да си усетиш нютун метрите на седалката и да ти се изправя гръбначния стълб!
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеНапълно вярно и точно
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеАма то тоя дизел на всякакъв старт бие
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеE то ти си си го написал и в подписа
А иначе друго си е с турбинката156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеE така е ама на летящ ми е супер лесно, пък и по безболезнено за колата
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеНа колата и е кофти ама ЖТД-та са за да се ръчкат156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеВие с турбо кюмурите направо разбихте,срам ме хвана да пишанямаме спиране
докато не ни свърши нафтата
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеВие с турбо кюмурите направо разбихте,срам ме хвана да пиша.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеЧак си и вярватMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment