Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
    Хаххаха Мани видях тема даже има че никой не влиза вече, еми как да влизат хората, като се напълни тоя форум със сган!
    Eми така е какво да се прави
    Ама от време на време има пак
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Eми така е какво да се прави
      Ама от време на време има пак
      Иначе как е JTD-то?
      145 QV ex.
      146 Boxer TOTAL ex.
      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Иначе как е JTD-то?
        Оооо супер си е
        Даже утре ще става и супер музикална
        Ми твоято QV как е
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Оооо супер си е
          Даже утре ще става и супер музикална
          Ми твоято QV как е
          Чака да се прибере в гаража. В събота я прибирам и изкарвам Ладата. Да си поиграем малко на зимни спортове!
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Чака да се прибере в гаража. В събота я прибирам и изкарвам Ладата. Да си поиграем малко на зимни спортове!
            Да не я заземяваш Алфата бе
            Иначе това с Ладата аз не само на зимни спортове я пробвам, само леко да завали и малииииииии
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да не я заземяваш Алфата бе
              Иначе това с Ладата аз не само на зимни спортове я пробвам, само леко да завали и малииииииии
              Да много ми е ниска за зимата, със сменяно окачване е едвам влиза на канал, а зимата да я карам в Сф на тия кратери с 50 профил, не си е работа!
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Да много ми е ниска за зимата, със сменяно окачване е едвам влиза на канал, а зимата да я карам в Сф на тия кратери с 50 профил, не си е работа!
                Еми да така си е!
                Чиста работа Ладичката...
                Аз обаче с ЖТД-то нямам проблеми високо е колкото Лада мерил съм съвсем сериозно...
                Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 10:53.
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Еми да така си е!
                  Чиста работа Ладичката...
                  Аз обаче с ЖТД-то нямам проблеми високо е колкото Лада мерил съм съвсем сериозно...
                  Екстра, аз детелинката си я взех за лично удоволствие и ми беше ясно, че няма да може да се кара зимата, но за сметка на това има много добра устоичивост.
                  Last edited by zdravio; d.m.y г., 10:09.
                  145 QV ex.
                  146 Boxer TOTAL ex.
                  147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Това е чудесно, аз детелинката си я взех за лично удоволствие и ми беше ясно, че няма да може да се кара зимата, но за сметка на това има много добра устоичивост.
                    Абе аз защо ли не си купя една детелинка да си лепна и аз да мисля че съм QV (базикам се разбира се)...Чудесна си ти е колата дори и само 6-7 месеца да можеш да я караш в годината, а колкото до мене аз съм направо с танк в сравнение с ваще красавици
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе аз защо ли не си купя една детелинка да си лепна и аз да мисля че съм QV (базикам се разбира се)...Чудесна си ти е колата дори и само 6-7 месеца да можеш да я караш в годината, а колкото до мене аз съм направо с танк в сравнение с ваще красавици
                      Това е чудесно, че имаш функционална кола, която гори нормално и върви доста добре! Да не говорим след мапване. Аз скоро се возих на чипната 2.4 20V. Няма да обяснявам з а какъв автомобил става въпрос...
                      145 QV ex.
                      146 Boxer TOTAL ex.
                      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Това е чудесно, че имаш функционална кола, която гори нормално и върви доста добре! Да не говорим след мапване. Аз скоро се возих на чипната 2.4 20V. Няма да обяснявам з а какъв автомобил става въпрос...
                        Еми да това си ми беше идеята още преди да я купя, градско ми прави 8-9, извън е 5.5-6.5 какво повече мога да искам...А иначе постоянно се подигравам на някой който е видял отзад че пише дизел и да ми се изревава и да ме минава...само чакам на 2200 оборота и само като трагне до долу и вижда черта...
                        Само да вметна че при 2200 имам максимален въртящ момент и съм зона тип яка турбина вече

ПП: Вчера на права отсечка едно село до Нова Загора си карах със 100 км, но гледам далеч зад мен една Е-класа ги минава наред и кара доста сериозно и аз взех да натискам лекичко и в момента в който ме доближава и мачкам до долудо 180 на едно в двете платна и на 200 аз пуснах че пътя свършваше пък и той вече беше половин кола пред мен...И гледам отзад пишеше Е 320
                        трагваме от стопа вече спокойно нали е градско и съм зад него казах си ще го ям много
                        Най-вече се накефих че е автоматик и съм свалил стъклата и броя 1, 2 , 3 и някаде на 60 и малко мерцедеса му включи 4 и аз също и си викам ей тука му беше грешката на автоматика 3 газ до долу и да ме няма...само чух как се изрева мерцедеса и как смени 3 и после 2 ама беше късно аз бях вече на 100 км...

Таа обичам да наказвам силни бензинки
                        А пък тея Астрички, Голф 3, Бмв 3 малиии смях голям
                        И общо взето извънградско на пътя Стара Загора - Нова Загора скачам на всичко като ударих тавана с S 65 AMG и R 8 - всичко под ножа

Та как да ти кажа обичам си АЛфата много, незнам как е при теб, но вече мисля само за 159 2.4 JTD 200 коня
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Някой нещо тука за по нещо
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Някой нещо тука за по нещо
                            Нещо какво нещо да е
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                              Нещо какво нещо да е
                              Абе нещо да е, пък какво точно нещо, никой не знае
                              Например биричка да черпиш
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Поспаланковци
                                sigpic
                                SCUDERIA ITALIA
                                BMW 5-er
                                BMW 7-er
                                Fiat GP

Comment

Working...
                                X