If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми да така си е!
Чиста работа Ладичката...
Аз обаче с ЖТД-то нямам проблеми високо е колкото Лада мерил съм съвсем сериозно...
Екстра, аз детелинката си я взех за лично удоволствие и ми беше ясно, че няма да може да се кара зимата, но за сметка на това има много добра устоичивост.
Това е чудесно, аз детелинката си я взех за лично удоволствие и ми беше ясно, че няма да може да се кара зимата, но за сметка на това има много добра устоичивост.
Абе аз защо ли не си купя една детелинка да си лепна и аз да мисля че съм QV (базикам се разбира се)...Чудесна си ти е колата дори и само 6-7 месеца да можеш да я караш в годината, а колкото до мене аз съм направо с танк в сравнение с ваще красавици
Абе аз защо ли не си купя една детелинка да си лепна и аз да мисля че съм QV (базикам се разбира се)...Чудесна си ти е колата дори и само 6-7 месеца да можеш да я караш в годината, а колкото до мене аз съм направо с танк в сравнение с ваще красавици
Това е чудесно, че имаш функционална кола, която гори нормално и върви доста добре! Да не говорим след мапване. Аз скоро се возих на чипната 2.4 20V. Няма да обяснявам з а какъв автомобил става въпрос...
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Това е чудесно, че имаш функционална кола, която гори нормално и върви доста добре! Да не говорим след мапване. Аз скоро се возих на чипната 2.4 20V. Няма да обяснявам з а какъв автомобил става въпрос...
Еми да това си ми беше идеята още преди да я купя, градско ми прави 8-9, извън е 5.5-6.5 какво повече мога да искам...А иначе постоянно се подигравам на някой който е видял отзад че пише дизел и да ми се изревава и да ме минава...само чакам на 2200 оборота и само като трагне до долу и вижда черта...
Само да вметна че при 2200 имам максимален въртящ момент и съм зона тип яка турбина вече
ПП: Вчера на права отсечка едно село до Нова Загора си карах със 100 км, но гледам далеч зад мен една Е-класа ги минава наред и кара доста сериозно и аз взех да натискам лекичко и в момента в който ме доближава и мачкам до долудо 180 на едно в двете платна и на 200 аз пуснах че пътя свършваше пък и той вече беше половин кола пред мен...И гледам отзад пишеше Е 320
трагваме от стопа вече спокойно нали е градско и съм зад него казах си ще го ям много
Най-вече се накефих че е автоматик и съм свалил стъклата и броя 1, 2 , 3 и някаде на 60 и малко мерцедеса му включи 4 и аз също и си викам ей тука му беше грешката на автоматика 3 газ до долу и да ме няма...само чух как се изрева мерцедеса и как смени 3 и после 2 ама беше късно аз бях вече на 100 км...
Таа обичам да наказвам силни бензинки
А пък тея Астрички, Голф 3, Бмв 3 малиии смях голям
И общо взето извънградско на пътя Стара Загора - Нова Загора скачам на всичко като ударих тавана с S 65 AMG и R 8 - всичко под ножа
Та как да ти кажа обичам си АЛфата много, незнам как е при теб, но вече мисля само за 159 2.4 JTD 200 коня
Comment