Не млякото, аз млякото вече го знам къде е, за другото говоря.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе млякото, аз млякото вече го знам къде е, за другото говоря.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЗа кое другото бе кажи че сега нали е студено и по трудно загрявамMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Абе какви сте вие такива хора, нито го знаете къде е, загрявате бавно, ся ще кажете и че нечетливо пиша, утре ще искате и лозето да ви прекопая......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеутре ще искате и лозето да ви прекопая.......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИскам да акам в тоалетната на Бойко !!!!
Tи май нещо покрай V6-така полудяваш бе
ПП: Майтапче156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеTи май нещо покрай V6-така полудяваш бе
ПП: Майтапче145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Покрай тоя форум полудявам вече.....вие сте виновни.....и Бойко......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеНема майтапче!!! А аз покрай ладата вече полудявам
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПокрай тоя форум полудявам вече.....вие сте виновни.....и Бойко......156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБойко......sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЯ кажи неска не можа ли да спреш 1 минута да се видим и да я видя тази красавица, гледам с други джанти е"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСамо на задните съм ги сложил, на изпитателен срок са, още не мога да определя на черната ли да ги сложа, или на тази дето видя.......
ПП: Пък ти мене пак ме хвана да лъскам красавицатаLast edited by Jivko7777; d.m.y г., 20:47.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment