Първоначално публикувано от acko88
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Last edited by RoMAN; d.m.y г., 17:10.
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение??? А стига бе! Псувал ли съм те? Я пак си помисли... Крещял ли съм? Отново си помисли. Сигурен ли си, че парктроника беше чисто нов? Къде му бяха кутията и гаранцията? И поисках просто да ти върна парктроника, а ти не искаше да си го вземеш. Хубаво е да си проверяваш стоката преди да я продаваш. Взеха ми допълнително пари за ремонт понеже парктроника беше дефектен и буксата му беше разпоена. Не си казвал, че ще го проверяват в измисления от теб магазин, понеже сам си призна по телефона, че не ти е много чиста работата с тоя парктроник, да казвам ли пред другите каква е по точно? Tи се изпусна пред мен по телефона, ама май не се усети. И на всичкото отгоре смъкваш моята репутация в раздел "коректни продавачи" при мисълта, че през живота си нищо не съм продал в този форум. Но да не звуча, като критик и лош човек какъвто ме изкара, парктроника ми служи много вярно и отчита много добре. Просто това от твоя страна беше некоректно и заслужавах намаление на цената при мисълта, че такъв парктроник в метро чисто нов с гаранция струва 60 лв. ( И нямаше да е дефектен, че да плащам пари и за ремонт )
1.Никаде несъм написал че си ме псувал!
2.Ти държеше висок тон,за баща ти да не говорим (незнам лице в лице как щяхте да разговаряте така с мене ама айде)
3.Парктроника беше чисто нов
4.Нямаше кутия защото не че съм се изпуснал,ами си ти казах направо че е изписан като 1+ за една фирма,която неси го е взела и беше останал ничии.
5.Гаранция никаде несъм ти писъл че давам (мога да намеря темата и да видиш искаш ли?)
6.Когато ми се обади почна да говориш (викаш) как съм те преебал и си искаш парите.Аз какво ти казах?Че ще ти го сменя,нали бе!Ти ми каза неискам нищо от теб искам си парите.Да ти кажа ли какво казваха цяла маса алфисти който ме познават и ги познават и тук в форума (повярвай неискаш)
7.Моя грешка е найстина че несъм го проверил,за да съм сигурен.
8.НО откаде да знам че ти в опита си да го сложиш неси го прецакал а!?
9.Казах ти че щяха да го проверят и ако проблема найстина е бил заводски дефект ще ти го сменя с нов!(Имам 8 свидетели на казаното от мен пич)
10.Ти смъкна моята като некоректен продавач,а аз смъкнах твоята като некоректен купувач (което си е мое право,прочети правилата)
11.От цената ти намалих от 60 на 55лв ти колко намаление искаше?На 20лв да ти го дам?
12.И най ми е интересно.... ЗАЩО след като в метро го има за 60лв даже и с гаранция,ти го взе от мен,без кутия и гаранция за 55лв и доставката ти беше 10лв,значи стават 65лв!?!??!Знаеш ли защо?Защото лъжеш и тогава тези парктроници вървяха по 100+ ясно ли е
Виж мойто момче,продал съм хиляди неща по форуми и съм се запознал с толкова много хора и да ти кажа няма един човек който да е недоволен,дори до сега никой неми е връщал нещо за рекламация.За напред ти давам един съвет давай го по-кротко по телефона и мисля че със нормален разговор можеш да постигнеш много повече,тогава когато ми се обади имаш късмет че съм коректен и се поинтересувах от проблема и исках да го оправя,а всеки друг би ти треснал телефона само заради ТОНА ТИ!
Приятно тунинговане на колата ти,няма смисъл да ме изкарваш някакъв какъвто несъм защото пак ти казвам не малко хора ме познават.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЧети внимателно!
1.Никаде несъм написал че си ме псувал!
2.Ти държеше висок тон,за баща ти да не говорим (незнам лице в лице как щяхте да разговаряте така с мене ама айде)
3.Парктроника беше чисто нов
4.Нямаше кутия защото не че съм се изпуснал,ами си ти казах направо че е изписан като 1+ за една фирма,която неси го е взела и беше останал ничии.
5.Гаранция никаде несъм ти писъл че давам (мога да намеря темата и да видиш искаш ли?)
6.Когато ми се обади почна да говориш (викаш) как съм те преебал и си искаш парите.Аз какво ти казах?Че ще ти го сменя,нали бе!Ти ми каза неискам нищо от теб искам си парите.Да ти кажа ли какво казваха цяла маса алфисти който ме познават и ги познават и тук в форума (повярвай неискаш)
7.Моя грешка е найстина че несъм го проверил,за да съм сигурен.
8.НО откаде да знам че ти в опита си да го сложиш неси го прецакал а!?
9.Казах ти че щяха да го проверят и ако проблема найстина е бил заводски дефект ще ти го сменя с нов!(Имам 8 свидетели на казаното от мен пич)
10.Ти смъкна моята като некоректен продавач,а аз смъкнах твоята като некоректен купувач (което си е мое право,прочети правилата)
11.От цената ти намалих от 60 на 55лв ти колко намаление искаше?На 20лв да ти го дам?
12.И най ми е интересно.... ЗАЩО след като в метро го има за 60лв даже и с гаранция,ти го взе от мен,без кутия и гаранция за 55лв и доставката ти беше 10лв,значи стават 65лв!?!??!Знаеш ли защо?Защото лъжеш и тогава тези парктроници вървяха по 100+ ясно ли е
Виж мойто момче,продал съм хиляди неща по форуми и съм се запознал с толкова много хора и да ти кажа няма един човек който да е недоволен,дори до сега никой неми е връщал нещо за рекламация.За напред ти давам един съвет давай го по-кротко по телефона и мисля че със нормален разговор можеш да постигнеш много повече,тогава когато ми се обади имаш късмет че съм коректен и се поинтересувах от проблема и исках да го оправя,а всеки друг би ти треснал телефона само заради ТОНА ТИ!
Приятно тунинговане на колата ти,няма смисъл да ме изкарваш някакъв какъвто несъм защото пак ти казвам не малко хора ме познават.Last edited by RoMAN; d.m.y г., 20:13.
Comment
-
Рапортуваш за спам във спамерската тема......мисля че трябва да бъдеш поне линчуван.......Живко......????.....Заеми се.....пусни каките..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеРапортуваш за спам във спамерската тема......мисля че трябва да бъдеш поне линчуван.......Живко......????.....Заеми се.....пусни каките...Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеМойто момче, отначало не искаше даже да го сменяш и се опита да ме изкараш виновен, та накрая едвам склони да ти пратя дефектния парктроник ( за моя сметка ) Мерси много 70 лв. парктроник без кутия и каранция... Защо го взех от теб ли? Ми защото на метро си бяха китайчета и ТВЪРДо 60 Лева, Мислех че от теб ще купя нещо качествено, пък то какво се оказа? А колкото до баща ми как би говорил пред теб на живо, щеше да е много по-зле и щеше да си прибран с повдигнати обвинения за мошенничество, съжалявам че трябваше той да се намесва и за тона му, просто ми грабна слушалката от ръцете за което се извинявам.( Тук може да си ми благодарен, че не съм го оставил да направи той проблем от това, защото имената ти бяха на плика, много бързо можеше да се направи справка за теб, а от там да дадеш обяснения на съотвените органи как си се сдобил с този парктроник и имаш ли документ за него. ) Той може да ти е държал тон, но недей да лъжеш че аз съм ти го държал. Нещо много си страшен ли, че не бих могъл да ти го кажа това което по телефона ти казах? Продал си дефектна стока и си заслужаваше минуса. Парктроника останал нничий ли? На това май му викаха кражба. Видях те на Италфеста, докато се навърташе около колата ми. Защо не ме приближи да си поговориш с мен относно проблема, след като толкова си възмутен от минуса си и държанието ми по телефона? Аз проведох 1 телефонен разговор с теб, разбрах че си мошенник , сам си оправих проблема и не съм се занимавал с теб повече. Не съм раздувал гайди по форума, както ти. Никакъв не съм те изкарвал, нито съм те споменавал. Ти повдигна тука въпроса.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеДа "0" е защото някой във форума не ме харесва и я смъква на всяко мое мнениеАма то от форум пълен с комплексари, които ги е страх да ти кажат лично какъв е проблема, какво да очакваш.
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеРапортуваш за спам във спамерската тема......мисля че трябва да бъдеш поне линчуван.......Живко......????.....Заеми се.....пусни каките...Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеМоже ли само какичките да са по мой изборпък Вие си ги избирайте и давайте моя точен адрес, на който да Ви ги пратя
Айде стига ви толкова, повече от това не мога да ви дам156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениезащото за тази една година и нещо съм срещнал доста хора от форума и всичките до 1 са страхотни хора ...
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеТочно и тука е работата. И аз всеки който съм се срещнал и говорил е готин, ама големи мухали има тука във форума конкретно дето пишат и не съм им виждал очитеЖТД завинаги и това е
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Roman, ама то тебе май не само в този форум не ти отърва, защото и по други форуми съм те засичал и там ти се носи слава на лаладжия, а колега?
а относно комплексарите и мухалите....щом не си им виждал очите по-добре не давай оценки, а как мислиш....?!!??! нали се правиш на много справедлив, тогава наистина бъди такъвIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеRoman, ама то тебе май не само в този форум не ти отърва, защото и по други форуми съм те засичал и там ти се носи слава на лаладжия, а колега?
а относно комплексарите и мухалите....щом не си им виждал очите по-добре не давай оценки, а как мислиш....?!!??! нали се правиш на много справедлив, тогава наистина бъди такъвLast edited by RoMAN; d.m.y г., 00:41.
Comment
Comment