If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Главно споровете в които влизам са относно гонки, а най-интересното е че спорят с мен хора относно тая тема които даже ги е страх да настъпят над 100. Аз поне редовно го правя и имам с какво да го докажа пред тях. Кой излиза лайкаджията накрая?
Eй сега с това последното се съгласявам...защото от части е така наистина някои които не са се гонили никога изказват мнение...
Мойто момче, отначало не искаше даже да го сменяш и се опита да ме изкараш виновен, та накрая едвам склони да ти пратя дефектния парктроник ( за моя сметка ) Мерси много 70 лв. парктроник без кутия и каранция... Защо го взех от теб ли? Ми защото на метро си бяха китайчета и ТВЪРДо 60 Лева, Мислех че от теб ще купя нещо качествено, пък то какво се оказа? А колкото до баща ми как би говорил пред теб на живо, щеше да е много по-зле и щеше да си прибран с повдигнати обвинения за мошенничество, съжалявам че трябваше той да се намесва и за тона му, просто ми грабна слушалката от ръцете за което се извинявам.( Тук може да си ми благодарен, че не съм го оставил да направи той проблем от това, защото имената ти бяха на плика, много бързо можеше да се направи справка за теб, а от там да дадеш обяснения на съотвените органи как си се сдобил с този парктроник и имаш ли документ за него. ) Той може да ти е държал тон, но недей да лъжеш че аз съм ти го държал. Нещо много си страшен ли, че не бих могъл да ти го кажа това което по телефона ти казах? Продал си дефектна стока и си заслужаваше минуса. Парктроника останал нничий ли? На това май му викаха кражба. Видях те на Италфеста, докато се навърташе около колата ми. Защо не ме приближи да си поговориш с мен относно проблема, след като толкова си възмутен от минуса си и държанието ми по телефона? Аз проведох 1 телефонен разговор с теб, разбрах че си мошенник , сам си оправих проблема и не съм се занимавал с теб повече. Не съм раздувал гайди по форума, както ти. Никакъв не съм те изкарвал, нито съм те споменавал. Ти повдигна тука въпроса.
Чесно да ти кажа затапи ме край!Просто си счупих стола от смях,чак и ще ме съдиш хахах,но с това че съм се въртял покрай колата ти беше върха на сладоледа!!!Повярвай ми и минутка несъм отделил на 166-цата ти с плюшен салон и кожени подглавници.Аз също те видях и както около 20-25 човека също така искрено ти се смях като те видях (извинявай но това е истина) Ако мислиш че имам някакви страхове още на първото алфа събиране а аз ще съм там 100% ще дойда да ми кажеш какви са ти проблемите очи в очи.Тука няма смисъл да говорим повече.
Репутацуята в темата ти я смъкнах,ПАК ТИ КАЗВАМ,защото си некоректен КУПУВАЧ.
А я само се загледай в репутацията на самия ти профил "0" и червено картонче,какво да се прави.....
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Чесно да ти кажа затапи ме край!Просто си счупих стола от смях,чак и ще ме съдиш хахах,но с това че съм се въртял покрай колата ти беше върха на сладоледа!!!Повярвай ми и минутка несъм отделил на 166-цата ти с плюшен салон и кожени подглавници.Аз също те видях и както около 20-25 човека също така искрено ти се смях като те видях (извинявай но това е истина) Ако мислиш че имам някакви страхове още на първото алфа събиране а аз ще съм там 100% ще дойда да ми кажеш какви са ти проблемите очи в очи.Тука няма смисъл да говорим повече.
Репутацуята в темата ти я смъкнах,ПАК ТИ КАЗВАМ,защото си некоректен КУПУВАЧ.
А я само се загледай в репутацията на самия ти профил "0" и червено картонче,какво да се прави.....
Четеш между редовете, точно че не го направих на проблем това с дребните ти измами. Много добре те видях, като стоеше до колата и си лафеше с някой там. Не се прави на чукнат, а колкото до колата ми с каквви подглавници и какъв салон е... Ти само можеш да мечтаеш да имаш и половината от това. А след като си ме видял и твоите 25 човека, защо не ме приближихте да изразиш недоволството си и да се посмеете задружно ( ние пък бяхме само двама )? Ще дойдеш да ми кажеш какви са проблемите ми ли? Доколкото видях темата, ти май имаш проблем с мен? Ще присъствам на следващия трак дей, добре дошъл си да дойдеш и да ми кажеш, колко съм смешен. Както каза, няма смисъл да говорим повече и ти пожелавам успех в търговията.
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment