Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де аз не виждам причина да трябва да се разбираме....
Иначе как е Стара Загора, сняг, пътища...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕм айде и за мене един комплект да го видиме...твоя такъв ли е?
Но да ти кажа честно не бих отказал и един такъв от ибея156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНе моя е на Луксима
Но да ти кажа честно не бих отказал и един такъв от ибеяMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ аз ще видя,ше гледам да и осигуря повече магарета отколкото екстриВсе пак ти си бензин и можеш да слагаш спокойно...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕм айде и за мене един комплект да го видиме...твоя такъв ли е?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСложи че ксенона много вдига динамиката, особенно в ниските......а и се бензинка......Живко си трае, щото при дизела ефекта е обратен.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСложи че ксенона много вдига динамиката, особенно в ниските......а и се бензинка......Живко си трае, щото при дизела ефекта е обратен.....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
За дългите е излишно, за халогените тоже, те така или иначе са си излишни ако питат мене.....виж дизела може да е с халогени, че много пушек вдигат....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСложи че ксенона много вдига динамиката, особенно в ниските......а и се бензинка......Живко си трае, щото при дизела ефекта е обратен.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
4 на 100 - баси човек казах ти - ела ще ти дам едно парно, махни я тая печка от купето, не върви да караш 156 и да имаш печка в купето, че и такъв разход да ти дава........по добре сложи една на дърва и въглища....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение4 на 100 - баси човек казах ти - ела ще ти дам едно парно, махни я тая печка от купето, не върви да караш 156 и да имаш печка в купето, че и такъв разход да ти дава........по добре сложи една на дърва и въглища.....
Затова само с якета караш
Базик156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Мен емоциите ме разгорещяват бре момче, аз с яке влизам, а по потник излизам......и потен, потен......остава и парно да си пусна......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЗа дългите е излишно, за халогените тоже, те така или иначе са си излишни ако питат мене.....виж дизела може да е с халогени, че много пушек вдигат.....Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
Comment