Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
    Ами на 145-ца 2000 г. кръглите ... всяказима сенабива сняг там и крачетата се пукат и ги лепя вече 2 пъти с некви лепила ама днеска ще пробвам с поксипол ( стига да го намеря де сам го заврял )
    Аааа да еми значи ще си оправиш италиянката малко При вас как е времето че тука адски вали не е много за разходки
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Аааа да еми значи ще си оправиш италиянката малко При вас как е времето че тука адски вали не е много за разходки
      И тука е едно лигаво такова ... че и какви дупки са се отворили това пък др. тема то не е само тук ...
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

И тука е едно лигаво такова ... че и какви дупки са се отворили това пък др. тема то не е само тук ...
        Аз пак съм подготвен с клипче
        Ето те това е дупка http://vbox7.com/play:9e974c92
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз пак съм подготвен с клипче
          Ето те това е дупка http://vbox7.com/play:9e974c92
          Ако недай си боже падна в те такава дупка просто ще набия някой
          баси ужъса хемсмешно хем....
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Ако недай си боже падна в те такава дупка просто ще набия някой
            баси ужъса хемсмешно хем....
            Абе остави е баси дупката това
            На мене ми е много смешно, представяш ли си в такава дупка да паднем и баси мамата
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе остави е баси дупката това
              На мене ми е много смешно, представяш ли си в такава дупка да паднем и баси мамата
              абе смешничко си е и то не малко ... ама като си представя , в тая локва моята колица и ми се струва , че няма да ми е смешно
              sigpic

Comment

абе смешничко си е и то не малко ... ама като си представя , в тая локва моята колица и ми се струва , че няма да ми е смешно
                Ще викаме: "Белисимата потъва..."
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ще викаме: "Белисимата потъва..."
                  Най-вероятно докато потъне ще съм си изскубал сичката коса и ще съм си изгризал ноктите и на краката
                  sigpic

Comment

Най-вероятно докато потъне ще съм си изскубал сичката коса и ще съм си изгризал ноктите и на краката
                    Абе да нищо няма да и стане още като видиш че потъва гасиш я и готово после като се извади 1-2 седмици да се напече че да изсъхне, въпреки че вътре едва ли ще изсъхне толкова бързо...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе да нищо няма да и стане още като видиш че потъва гасиш я и готово после като се извади 1-2 седмици да се напече че да изсъхне, въпреки че вътре едва ли ще изсъхне толкова бързо...
                      абе тука имаше едни наводнения в Търговище ама отдавна и като беше заляло няколко коли пред блока викам пуу хубаво , че преместих дедрата на баира ( тогава такова карах ) и на следващия ден гледаш как сичко дето беше пред блока сменя масла филтри щуротии стана ми яко че съм преместил колата даже я запалих и минах покрей тях с лека усмивка на лицето
                      sigpic

Comment

абе тука имаше едни наводнения в Търговище ама отдавна и като беше заляло няколко коли пред блока викам пуу хубаво , че преместих дедрата на баира ( тогава такова карах ) и на следващия ден гледаш как сичко дето беше пред блока сменя масла филтри щуротии стана ми яко че съм преместил колата даже я запалих и минах покрей тях с лека усмивка на лицето
                        Тей е трябва да се мисли като ги е домързяло да си ги преместят иначе при нас рядко има някакви поройни и силни дъждове, но все пак
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                            Хай сакън,недей да се ядосваш
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                              Няма да се ядосваш
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                                Хай сакън,недей да се ядосваш
                                Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Няма да се ядосваш
                                К' да не се ядосвам,зейнали са дупки колкото колата големи м...а им стара....
                                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                                X