Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• fulcrum - фолкръм - опорна точка. Така е "кодовото" име на американците за МиГ 29
    http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

• S_G_M е съкратеното от името , презимето и фамилията. А какви са те, не се казва.
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Баща ми е Константин, а аз Георги-Гого и от там конгого

Comment

• Ферарист - фен на Ферари
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• АЛФАДРОГ-зел алфа наркотик-и от там АЛФАДРОГ
            КОИТО Е КАРАЛ АЛФА Е УМРЯЛ ЩАСЛИВ

Comment

• thewhitestig - белият Стиг, от Top Gear понеже съм фен на това предаване. Белият специялно, защото както знаем във 2-ри сезон онзи стиг със черния костюм го "удавиха" със един Ягуар в морето.
              Last edited by thewhitestig; d.m.y г., 00:00.

Comment

• "Одавиха"

Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• mitaka_cs - CS - съкратено от:

1) cuore sportivo
                  2) challenge stradale
                  3) counter-strike

... което от трите ви харесва
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

• Seishin - на японски дух (spirit)
                    Запален съм по Япония... та ми харесва канжито, с което се изписва самата дума и така...

На Японски -> 精神
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS 144HP 1998

Comment

• k1lcone дойде от много мохабети с турците в завода. почна се от рязан та на кълцан и после кълцоне. и така са писах един път в гепиме. цом. аз съм българин иначе

Comment

• RealSex-Идва от един реге албум в които има около 14песни с един и същ бийтi в албума пеят личности като Шон Пол,Спрага Бенц,Беини Мен и много други извесни..

http://www.amazon.com/Shams-Presents.../dp/B001GCLTZG
                        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• pastora - преди време бях доста запален по Хановете (браузър игра) и това ми беше ника, в момент на умопомрачение го написах и така всички започнаха да ми казват в интернет пространството.
                          Arena Coast Customs

Comment

• Бензин в кръвта
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
                            Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
                            Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
                            Алфата не е кола, това е страст !

Comment

• Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Ass - противно на очакванията е само съчетание от първите букви на имената ми!
                                Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                                Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                                "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                                When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

Working...
                                X