If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По някой път, и аз така ги лекувам...е не с червило
Две седмици карах с хасковска регистрация из София...и една сутрин на орлов мост съм първа кола на светофара...зад мен гледам неква мутреса се натокала и се залепила на задната ми броня....още как светна жълто и виждам тая принцеска скочи на клаксона и яко свирки...да не би да забравя да тръгна!!!
Съвсем спокойно изгасих мотора на колата, пуснах аварики...слезнах...дигнах преднят капак..и точно като хасковлия, започнах да се чеша зад врата...а тя ни на ляво, ни на дясно...нещо нареждаше...не изпитвах желания да чуя за какво иде на реч...накрая включи на задна..и хоп смех удари се в този зад нея!
Тогава се почуствах излишен ...затворих капака, запалих мотора и и си потеглих по пътя!
Колега оправи ми настроението
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
По някой път, и аз така ги лекувам...е не с червило
Две седмици карах с хасковска регистрация из София...
Тогава се почуствах излишен ...затворих капака, запалих мотора и и си потеглих по пътя!
Направо ми оправи настроението колега... ей че ме разсмя зачудиха се колегите какво става
хахаха
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
хахах, готина история .. жал ми е малко за този отзад, ама няма пълно щастие
а по темата дали жените могат да карат ... това е малко като спора за кокошката и яйцето
някои стават, други - не /аз без бой си признавам, че съм по-скоро от вторите ...с карането добре, ама паркирането... парктроникът е верен мой приятел
... И все пак предпочитам големите дупки, при които не се стига до пиу пиу пиу Аз обаче съм си много зле с ориентацията .. вървейки самостоятелно пеша, редовно не преценявам разстоянията и току забърша някоя стена, вкл. вкъщи, където ги знам наизуст /алкохол не употребявам
Абе аз си мисля, че жените карат зле щото са твърде притеснени като карат или защото твърде спокойни. А пък повечето от младите жени шофьорки са едни от наглите на пътя
И все пак както инструктора ми казваше: "женита нямат координация с краката и за това карат зле. Те са свикнали да вдигат по 2та крака едновременно като се наложи, а не единия надолу, другия нагоре"
Голям образ беше
Мойта колежка тръгна на шоф. курс и аз и дадох тая лепенка, защото ми се оплка, че инструктора бил похотлив
п.с....и докато чакала в колата онова копеле да си чеше топките и да потеглят....тя е лепмала на таблото!
Мойта колежка тръгна на шоф. курс и аз и дадох тая лепенка, защото ми се оплка, че инструктора бил похотлив
п.с....и докато чакала в колата онова копеле да си чеше топките и да потеглят....тя е лепмала на таблото!
xaxaxax Е твойта колежка да земе да си приготви едни 300-400 левчета за преди изпита
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
xaxaxax Е твойта колежка да земе да си приготви едни 300-400 левчета за преди изпита
)...не и бери грижа!
Инструкторчето и казал:...като вдигнеш левия крак колата тръгва, като вдигнеш десния спира, а когато вдигнеш и двата взимаш книжка!
Но тя оправна момата, едва ли ще разчита на краката
....малко ли тренирахме на служебната кола
..а и лепенката я търсихме два дена, за да го респектира)
Ох как го търпи беееТе май повечето инструктори са такива нереализирани "плейбои".Съответно трябва да се порязват брутално,да им се каже ,че са смешни с нелепите си "шеги" в прав текстОсобено ако е някой избушен чичка
Айде пък да не взема книжка,а?
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
И моя постоянно ми говореше за жени. Колко бил велик, с колко бил спал, как няква японка му била в курса и си играли на задната седалка. Аз го слушах и вътрешно ме напираше ебати смеха, а той един дебел чичка на 60+ години. И като ми говореше за жени и като спра на СТОП и ми вика "wow, ти спря" и аз му викам: "е що да не спра, нали има знак" и той ми вика ми щото на всички мъже дето им говора за жени така се захласват, че забравят за знаците
Моят пък яко псуваше...И жените също много ги нареждаше....Беше някво весело такова. Все ми разказваше някви истории от 1001 нощи....Та чак до това колко пъти жена му била изневерила хаахахха
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Хи-хи-хи явно е част от занаята да се държат така
Моите бяха двама,единият го познавах отдавна ,та ми беше свикнал на темпераментаДругият много бързо влезе в часАз,понеже не понасям да ми се повишава тон ,и му казах,че ако бучи,ще гася колата на всяко навлизане в кръстовищеМисля,че се пречупи,след като веднъж, слязох от учебната кола ,да се разправям с един,който беше спрял по средата на една малка уличка,и не можеше да се минава
Абе супер си прекарвахме
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment