какво мислите за жените водачки на МПС
Известие
Collapse
No announcement yet.
Collapse
X
-
342карат по-добре от мъжете5.26%18карат по-зле от мъжете35.96%123карат еднакво добре с мъжете19.88%68на жена книжка не трябва да се дава25.73%88да им се дава да карат само трамвай или ръчна количка13.16%45Тагове: Няма
-
по-дисциплинирани са
ама мъжете имаме т.нар. 'тунелно зрение' (а информацията за пътя се възприема 85% с очи) и затова сме по-добри шофьори (в общия случай)
другата съществена разлика (май беше писано в няква друга тема): мъжете възприемат колата като продължение на собстеното си тяло, а жените - като чужд предмет (съответно затова едните паркират на невъзможни за другите места...)
абе имаше едни книжки за това как мъжете и жените са от различни биологични видове, ама да не разводняваме темата....166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
-
Дефиницията защо жените не са по добри от мъжете чух от жена, и мисля че е 100% вярна.....
"Жените не са много по лоши на пътя от мъжете, защото те шофират по принуда, а мъжете защото им харесва".....
Предполагам сфащате намека, и никоя няма да тълкува думите буквално....
Има изключения който само са потвърждение на това правило.....
Все пак ние мъжете не претендираме че като цяло, сле по добри готвачи или домакини....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВсе пак ние мъжете не претендираме че като цяло, сме по добри готвачи или домакини.....Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениекарам, защото ми е кеф
а готвя по принуда"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Оня ден се разправях с една овца, че щеше да ме натресе на заден, докато паркираше. Отделно, че паркираше в зона, в която няма право. Направих й забележка, каза ми, че не мога да й давам тон в живота, тръгнах си, обадих се на куките, пак минах от там да видя какво се случва - бяха й сложили скоби заради менеОстанах доволен
Last edited by wwweb; d.m.y г., 16:37.
Comment
-
А бе някой от тях са доста готини.....и управляват автомобил сигурно много по добре от автора на тематаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Интересна тема ............
и по тоя повод една мъдра мисъл
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениегола бременна и до печката - коли ше ми карат - амахаLast edited by Roberta; d.m.y г., 16:16.sigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от Roberta Покажи съобщениеИнтересна тема ............
и по тоя повод една мъдра мисълАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Ако извадиме една статистика за тежки катастрофи причинени от жени и ги съотнесем с процента на каращите такива, ше ви омекнат пишонките, щото всички плюят по жените, но те правят дребни грешки, а повечето мъже си мислят (точно така МИСЛЯТ )че могат да карат а това е още по лошо.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеАко извадиме една статистика за тежки катастрофи причинени от жени и ги съотнесем с процента на каращите такива, ше ви омекнат пишонките, щото всички плюят по жените, но те правят дребни грешки, а повечето мъже си мислят (точно така МИСЛЯТ )че могат да карат а това е още по лошо.
Аз съм далеч от идеята че съм перфектен шофьор, но поне не си цела колата постоянно в оградата (както една съседка, направо е*а майката на едно пежо за отрицателно време)
Comment
Comment