Известие

Collapse
No announcement yet.

Мрънкането и цупенето на половинките ни...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мрънкането и цупенето на половинките ни...

От моя скромен опит досега мог да кажа, че съм напълно съгласен със следната статия:

Досадните навици на нежната половинка
    Ние сме изтъкани от слабости и противоречия, които трудно могат да бъдат изчерпани в статия като тази. Затова решихме да изложим само някои от най-често срещаните вредни навици при жените и да проследим, макар и частично, причините, които ги мотивират.

ДЪЛГИТЕ РАЗГОВОРИ НА... БЕЗСМИСЛЕНИ ТЕМИ
    Е, да! Не звучи особено логично и оправдано да се отделя такъв значителен капацитет от време в клюкарстване с приятелка по телефона на тема „Каква дрешка си купих”, „Коледното намаление в магазините на Max factor” или „Готиния сладур, с когото се запознах снощи”. Но пък за женската част от човечеството това може да е също толкова релаксиращо, колкото и ходенето за риба.
    ЗАЩО: всяка жена интуитивно усеща, че едва ли би могла да обсъжда подобни „общественозначими” теми със своята половинка, без риск диалогът да премине в монолог. Докато Х. винаги ще е готова да задоволи комуникативните й потребности, пък било то и само временно!

ПАЗАРУВАНЕТО
    Класика! Факт е, че шопинг-терапията е любимо занимание за нежния пол. Неговите представителки са в състояние съвсем безгрижно да пилеят време (и пари!), отдавайки се на това свое хоби. Или - още по-непонятно за мъжката аудитория - да прекарат часове наред в обиколки по магазините, в разглеждане на стоки и мерене на дрешки без да закупят каквото и да било. Просто ей така!
    ЗАЩО: идеалният начин за релаксация след многото грижи или в края на работния ден.

РАЗТОЧИТЕЛСТВОТО НА ВРЕМЕ
    Часове наред, прекарани в четене на списания, лакиране на нокти, приготвяне на маски за коси и лице, гримиране... Просто мъжете понякога не разбират нуждата от всички тези сложни процедури, които уж служат за разкрасяване, а всъщност с тях или без тях... май е все същото. За жените обаче тези малки „ритуали” имат своя смисъл и значение и носят не по-малко удоволствие от гледането на Шампионска лига, на по бира с приятели.
    ЗАЩО: разбира се за самочувствие най-вече, и защото грижите за себе си, създават усещане за пълноценност – чудесен начин да се поглезиш именно така, както искаш и заслужаваш.

„МИНУТА САМО И ТРЪГВАМЕ...”Любима фраза на толкова жени, и то в най-неподходящите моменти! А минутата обикновено прераства на пет, десет, понякога час... Сякаш преди това не е имала всичкото врене на света, за да се приготви за излизане! И когато се появи най-сетне, ами... тя си е все същата. Какво е правила толкова време в банята или пред тоалетката не става съвсем ясно.Този маниер можете да наблюдавате при един значителен процент от жените.
    ЗАЩО: да кажем просто, че губят представа за времето, когато става въпрос за излизания, подбиране на дрехи, обличане, гримиране и т.н. Понякога жените просто се увличат от стремежа си да изглеждат добре. С това често се прекалява, спор няма, но пък ако силната половинка допусне само за миг, че в повечето случаи всичко това не е просто за пред хората, а в негова чест.., ще е по-близо до истината за нещата.

ЦУПЕНЕТО
    Един любим похват на жените, когато търсят определен ефект, който по друг начин не биха постигнали. Този метод е доста повърхностен, но същевременно много ефикасен и изнервящ, защото умишлено внася изкуствено напрежение в отношенията между двама партньори. Мъжете също се цупят понякога, но... само понякога. За нежната половинка това е нещо като запазена марка.
    ЗАЩО: с този вреден навик всъщност могат да се постигнат много неща, включително износване на нервната система на любимия.

МРЪНКАНЕТО
    Един наистина лош маниер, който обикновено върви в комбинация с цупенето! Започне ли една жена да мрънка, трудно може да се запази хладнокръвие.
    ЗАЩО: естествено това си е израз на недоволство. Защо жените не могат просто да се изкажат ако има нещо и после достойно да си замълчат? Ами правят го в интерес на истината, макар и не всички.

Не че е нужно да харесваме всички лоши навици на половинката си, но ако се научим да приемаме нейните безобидни слабости и недостатъци, тя ще е готова да направи същото и за нас. А крилатата фраза „За да получиш, трябва да дадеш” важи с пълна сила при представителките на нежния пол.

Автор: Анелия Илкова
    5 Януари, 21:14 1529 прочитания

Аз добавям и РЕВНОСТТА ИМ!!!

Споделете вашето мнение!!!
    Last edited by Bonev; d.m.y г., 23:16.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Колега, не се заяждам, с удоволствие бих го прочел, ако не е в Червено.
    Благодаря ти предварително, ако решиш да промениш цвета
    П.П Благодаря Бонев
    Last edited by coolboby; d.m.y г., 23:17.

Comment

Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщение
      Колега, не се заяждам, с удоволствие бих го прочел, ако не е в Червено.
      Благодаря ти предварително, ако решиш да промениш цвета
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Има и такива жени.Добре че моята не е такава, със сигурност нямаше да се разберем.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
          Има и такива жени.Добре че моята не е такава, със сигурност нямаше да се разберем.
          Късметлия.......
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

аз мисля.. тия двамата (двете половинки имам предвид) да вземат да седнат, да изпият по една-две бири и да си поговорят (горе-долу средно аритметичен разговор между поносимото за единия и потребното за другия)

ку мъ разбираш.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Кои двама визираш?
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                Кои двама визираш?
                мисля, че авторът на темата ме разбра

макар че допускам интуицията ми да ме послъгва, но не го вярвам твърде
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  мисля, че авторът на темата ме разбра

макар че допускам интуицията ми да ме послъгва, но не го вярвам твърде
                  Не не, не си ме разбрала мила! Нямах впредвид конкретна ситуация с мен, а по принцип като цяло в живота...
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    Не не, не си ме разбрала мила! Нямах впредвид конкретна ситуация с мен, а по принцип като цяло в живота...
                    което не пречи да се пие бира - винаги действа освежаващо

п.п. с тоя твой опит, с който стартираш написаното, човек може да бъде въведен в заблуждение
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Една жена е жена когато до нея има мъж.А ако има такъв и жената се държи така ...........е**ти и мъжа.Това е мое мнение естествено не очаквам някой да го сподели.
                      sigpic

Comment

абе Павка кви са тия теми тцтцтц ама ти харесва като видиш натокана мадама в кафе по улицата или в дискотеката...пък преди тва може да се е мазала с кви ли не чудотворни маски половин ден и да си е рисувала върху лицето като художник върху платно за да се получи ефекта уау
                        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          което не пречи да се пие бира - винаги действа освежаващо

п.п. с тоя твой опит, с който стартираш написаното, човек може да бъде въведен в заблуждение
                          Съгласен съм с теб!! А между другото аз съм вече сам вълк единак!!!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

да
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                              абе Павка кви са тия теми тцтцтц ама ти харесва като видиш натокана мадама в кафе по улицата или в дискотеката...пък преди тва може да се е мазала с кви ли не чудотворни маски половин ден и да си е рисувала върху лицето като художник върху платно за да се получи ефекта уау
                              Ама нали знаеш, че ефекта УАУ много пъти после става БАУ или М-У-У!!! Не става само с грим, требе и фейс...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                              X