Радвам се че не съм сам,е кво домашна папрацуцка(ракия).Наздраве.
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНе уважаваш зарезана!! Вино трябва да се пие днес!,а пък и на виното мезето му е много мазно.Все пак е криза.
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениее и в 6 сутринта ли???
Наздраве ви , аз със сокче , докторите казаха че съм си изпил полагаемото преди 3 години .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеКойто си обича работата я започва отрано .
Наздраве ви , аз със сокче , докторите казаха че съм си изпил полагаемото преди 3 години .
обаче трудовата идея е страхотна - в клиниките за лечение на зависимост от алкохол, трябва да прпевърнат огнената вода в задължителен елемент.
по стар български обичай, щом е задължително, ке сме наопаки.
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеДа това е интересно.Значи не сме сами , а сме с другите(аз като съм сам ,всъщност не съм сам а съм с поне още трима
)
Comment
-
Айде де,явно аз започвам да пия от рано че няма с кой да си вдигна наздравица и изпия от 50 до 150гр. и заспа на масата.Добре че е жена ми да ме завие(на пода).ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
Comment