давай,дръж се мъжки,не се предавай ще го бутнеш целия стек ,само половината остана
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеАз кои. Полвинта стек замина. Секи момент о4аквам да по6турея.Шегувам се разбира се ,от алкохола по хубаво няма
АА Наздраве и аз отивам в джаза да перна некоя друга водчица ,че ме гони жажда
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеАз кои. Полвинта стек замина. Секи момент о4аквам да по6турея.
Така че нема кво толку да ви стане на
главите...Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеАм водката???Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеТоку що се скарах жестоко със
приятелката ми за глупости...
незнам кво да пия ся...
абе май люта ракия ще се жули...
тъй като сам си напрайх салатката...164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеУуууууууу бреееееееееееее де брееееееееееее,Мартво плян.Колата имам в предвид . Наздраве със закъснение
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
сичку е нареТ и ша продължава
да ми прай салаткатаТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеТука от няколко дена е 20 градуса. Жега. След малко сядам на бира.
Comment
Comment