Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениекое ма?
аз за вискито говора
а вискито е досада - нема шанс да го възприема по подобен начин, че да ми сфетне тфойта сусиасия
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениефуу
дя съ оплячя
гостити ми ни харесъхъ 12 годишно виски мамаму
Ниема откажием никфо пиение145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеЕ па, то щот не си ни викнал нас, от форумтъ.
Ниема откажием никфо пиение“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеЕ па, то щот не си ни викнал нас, от форумтъ.
Ниема откажием никфо пиениеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениете и тия тиквеници не го върнаха ама нещо неясно що му се мръщеха145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениефуу
дя съ оплячя
гостити ми ни харесъхъ 12 годишно виски мамаму
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеаз па ти честитих младо гаже и убава работа некфа
а вискито е досада - нема шанс да го възприема по подобен начин, че да ми сфетне тфойта сусиасияLast edited by fred; d.m.y г., 14:13.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз така на два пъти съм сърбал едно 12 годишно, Чивъс регал и не ми харесео определено
Време бе и ти да се пропиеш най сетне
време?
няма време за такива упражнения
добре, че има един, дето пие само "цоца-цола лите", та чат-пат ни извозва (банда кратунковци) след някое.. хм.. произшествие
п.п. възрастта нема значение.
виски ли е - не ми го фали.
демек - пийте си го
Comment
-
Както и правимI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНаздраве!
Comment
-
А, добре, аз се чувствам по-добре, когато не спя по много.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениевиски ли е - не ми го фали.
демек - пийте си гоAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Алкохолът подобрява сексуалния живот на мъжете
пейте робини...
п.п.
хи-хи-хи в статията женско участие не се споменава...Значи,става дума за секс между мъже“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment