Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде сме?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Чиста печалба 1000 лв ама ако внесеш един автовоз.. ако си внасяш 1 кола само може и да си на загуба, защото там разходите за обкаляне и спане не са малки. С влак за 10 км. билета струва 5 евро! Пътя до там.. после пътя на обратно и недай си боже да си избрал някой дръгел, ще се видиш в приключение..

1000лв. са в най-лошия за тях случай, но ти си прав, аз имам един роднина с автовоз който вече 10ина години вкарва коли и не знам, но според това което той ми казва е следното - като тръгне му казвам какво искам и той минава прглежда и като се върне ми казва, оттам следващия път тръгвам с него и минаваме през тези които е гледал, ако си харесам си взимам и направо се прибирам с нея, и си плащам само цената на билета все едно съм с автобус(за да си избие и той някой лев), та четете първо, че съм писал с някой познат който вече знае как и какво се прави!!!

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      шо се поддавате на комплексите?
      Не мисля, че е комплекс, просто ми е интересно защо ни няма. Ако аз я правех тая картинка щеше да ми е по-лесно да оставя България там, както са оставени сърби, албанци и македонци. Работата не е до мързел или незнание.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ами щото тия не ни смятат за нищо,не виждате ли че квот си наумят и нашите родни политици вече готови,пък народа...
        Кат оная приказва (дето Слави я разказа скоро) за маймунката дето бягала из гората и викала :КРИЗАА ,КРИЗАА ,след малко недоумения си казала : "ми и преди си одих с гол гъз и сега кат има криза пак ще си одя с гол гъз,кво съм се развикала"
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
        X