Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква марка телефони ползвате???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наскоро четох че Нокиа държат около 75% от световния пазар,явно у цел свет ората са глупави и си купуват предимно нокии,знам ли? Сони Ериксон държаха 10% и обмисляха план за спиране на производство на телефони поради намалелите продажби,защо ли? А останалите се поделяха м/у LG,Motorola,Simens и някакви китайски които сега навлизат.Аз лично мисля че всичко опира до това на кой какво му трябва в един телефон.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Наскоро четох че Нокиа държат около 75% от световния пазар,явно у цел свет ората са глупави и си купуват предимно нокии,знам ли? Сони Ериксон държаха 10% и обмисляха план за спиране на производство на телефони поради намалелите продажби,защо ли? А останалите се поделяха м/у LG,Motorola,Simens и някакви китайски които сега навлизат.Аз лично мисля че всичко опира до това на кой какво му трябва в един телефон.
      Сименс отдавна не съществуват като марка мобилни телефони,а 10-те процента за Ериксон-това просто не е истина!А понеже не съм фен на финската марка,имам Е51 и като ги отбираш нокиите,кажи ми как на абонат от СИм указателя да изпратя текстово съобщение?Тази обективна невъзможност я има само при тая марко телефони май
      Last edited by virusalfa; d.m.y г., 23:38.
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Нокиа, нокиа и още една нокиа . 3220i, 7250i и 6120c ...
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Абе както и да е,предлагам да прекратим спора,всички телефони са добри,някой повече други по-малко.
          Аз си сипвам една биричка с едни фъстъчки и НАЗДРАВЕ колеги
          Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:43.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Ха такаааа...Наздраве

Е71 е страшен телефон (смартфон)
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

до преди 2 години давах много пари за телефони
              то не бяха D900, W900, W800 и кви ли не Сони Ериксони и Самсунги и Нокии .. последните 2 години обаче ползвах само един SE J110i и един Vodafone 225 ... да де ама преди няма и месец реших че би било добре да се изтипосам с нещо по-така и ето че се сдобих с една Nokia 6220 Classic ... макар че исках 6210 Navigator .. се тая .. не съм доволен ... нов телефон кара батерията точно един ден, не се зарежда от USB, навигацията лапа всичкото ток за 3 часа (ами ако пътувам по-дълго?!) ... така че винаги си носа и една обикновена слушалка във вътрешния джоб ... но определено Нокия не са това което бяха преди 2002 година ...
              а в чекмеджето имам Нокия 8850 която е чисто нова в кутия, но ще чакам по-добри времена за нея .. олд скуул класик ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

извинявам се за погрешната информация ,след кратка справка с чичо "Гоогле" се оказа че Нокиа държи 40% от световния пазар, явно четеното преди не е било чак толкова достоверно

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  . нов телефон кара батерията точно един ден, не се зарежда от USB, навигацията лапа всичкото ток за 3 часа (ами ако пътувам по-дълго?!) ...
                  Колега ако си с Гармин последните версии са бъгави и лапат много ток дори, когато не пуснат и за това батерията пада бързо. Сложи си някоя по-стара и не би трябвало да имаш такъв проблем

Comment

имал съм телефони от почти всички марки, върл фен съм на Нокиа, но това което бяха Нокиа в началото вече не може да се види, тогово моделите излизаха през година две, а сега всяка седмица, какво може да очакваме от нещо толкова набързо измислено и пуснато в производство, като еднодневки са, днес си купуваш последен модел от бизнес класата им утре вече не е актуален.
                    друго беше преди, Нокиа 6210, 6310, 3210, 3310, 8210, 8310, 7250
                    новите са някакси пластмасово изглеждащи и на допир и на визия, вярно е че са най-големия производител в света, но нека малко да забавят темпото с новите модели, и да бъдат малко по изпипани като качество
                    а за функции то няма вече какво ново да се изобрети за да кажем че е нещо повече от преди, вдигат пикселете на камерите, абе нали е телефон а не фотокамера, винаги един фотоапарат ще направи една снимка по-добра от слушалката.
                    старите може да са ретро вече но си бяха железни парчета, а и още се забелязва да се ползват от някои, новите моделчета не биха издържали толкова дълго време на такава експлоатация - абе с две думи както с новите коли да си доидем на думата

Comment

Стига телефона да е нов, с много памет и добра камера...иначе за сега съм с сони ериксон но мисля да го сменя за някоя нокиа от Н серията.... а познавам хора дето имат пари за чисто нова n95 а пари за дрехи нямат ...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ползвам нокиа 8800 Голд spesial edition и сум мн доволен за сега вече 3 месеца го ползвам
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                          Не знам кое те кара така да мислиш?Защо всичко друго да е компромис?Ползвал ли си Ериксон от ценовия клас на Нокия?Не винаги едно нещо като се продава много е много добро!И цигари Шипка се продават повече от марлборо,ама май не са по-убави!Да те светна-когато Ериксон са правили телеграфи и радиотелефони,Нокия са били дъскорезница и целулозна фабрлика и са правили тоалетна хартия за английската кралица!Ако телефона го ползваш за всичко друго,освен да говориш с него и да пращаш текстови съобщения,вземи си нокия!Имам Е51,финска,нова и я взех само заради проклетия му безжичен нет!Грешката няма да се повтори!От Хенди бях купил Аалкател 770 с надеждата да е качествен колкото 735рама -таша;ци!-Изкара половин година и умре крайно стъпалоОказа се че отвън пише Аалкател-отвътре е бил ръсен долен Самсунг!Няма вече и Алкател,затова-само Ериксон и скъпа моторола(създателя на клетъчния телефон)!
                          Колега ериксон бяха някога добри вече са СониЕриксон - бъговете на сони с бъговете на ериксон. Да не си говорим празни приказки защото качеството на разговора на един ериксон не може да се сравнява с това на нокия. Ползвам съм и ериксон и сониериксон и има причина да съм с нокия (продавал съм телефони година и половина така че имам наблюдения над доста марки). От едновременните телефони до сега (когато са започнали ериксон) е изтекла доста вода и нещата са доста промемени. Някога и сименс бяха Марка ама... както вече се каза обявиха банкрут (поне частта им с мобилните телефони)

Телефон Нокия+мерцедес+радио Ултра=бермудския триъгълник на селянията
                          Айде да не се обиждаме на марки. Всеки си има предпочитания и може да има каквото му е по джоба

Сименс отдавна не съществуват като марка мобилни телефони,а 10-те процента за Ериксон-това просто не е истина!А понеже не съм фен на финската марка,имам Е51 и като ги отбираш нокиите,кажи ми как на абонат от СИм указателя да изпратя текстово съобщение?Тази обективна невъзможност я има само при тая марко телефони май
                          Можеш да си правиш всичко, просто не знаеш как. Симбиана е малко усложнен излишно. Трябва да си копираш номера в клипборда и после да го поставиш на мястото за получател. Така че има начин

П.П. За мен всеки си има вкус за визия и за телефони. На мен най добре ми пасват функциите на нокиа 5800. Просто сониериксон (защото вече няма ериксон ) са ми дървени грозни и освен едната камера не предлагат нищо друго. Като си хвана нокииката е друго нещо
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

qtek,nokia i sony ericsson
                            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

нокиа Н73 music edition и нокиа Н80 , единия заради wirrles или нешо такова другия за музиката и за снимане

Comment

други - HTC Touch Cruise

Comment

Working...
                                X