Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗАБРАНЕНО ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗАБРАНЕНО ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ!

Преди малко нещо ме ядоса шефа...
    Несправедливо бях навикан...след което излезна да се мазни на по високите етажи
    Порових се из нета...изпринтих ей това и го закачих над бюрото му
    п.с. нека темата се превърне в отдушник към тези който ни образуват нерви на работното място!
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:51.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

ми брато то това им е основната функция на елементите с ръководни функции - да киселеят, да бучат и да страдат от липса на секс! аз съм в една стая с прекия ми началник - 36 годишна недоебана кака с колосален грандомански комплекс! направо понякога ми иде да я уцеля със стол пачата! безумно дразнеща и надута! че чак и го раздава супер важна цитат "прекалено дълго съм се движила в много елитни среди и твърде много съм си дигнала летвата"
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      ми брато то това им е основната функция на елементите с ръководни функции - да киселеят, да бучат и да страдат от липса на секс! аз съм в една стая с прекия ми началник - 36 годишна недоебана кака с колосален грандомански комплекс! направо понякога ми иде да я уцеля със стол пачата! безумно дразнеща и надута! че чак и го раздава супер важна цитат "прекалено дълго съм се движила в много елитни среди и твърде много съм си дигнала летвата"
      ..не съм сам!
      При теб братле ако си заслужава като визия може и да се засилиш да прескочиш летвата...но при мен само оправят нещата

Comment

Абе, са некой да пусне и тема "Само за ръководители", а?
        sigpic

Comment

брато тя ако поне малко ставаше щях да се прежаля само и само да се свърши тая мъка! ама не! то тя кат е навирила като на Филип Тотю мустаките кво очаква?!? бах таз гад!

Кики ак опуснат такава тема вътре ще има - днес този плазмодий пиарчето нещо се моткаше цял ден. та чак и ме гледа лошо келеша му с келеш. утре ще му разкатая фамилийката! гърч! ГЪРЧ до дупка за хлебарките!

Comment

ми брато то това им е основната функция на елементите с ръководни функции - да киселеят, да бучат и да страдат от липса на секс! аз съм в една стая с прекия ми началник - недоебана кака с колосален грандомански комплекс! направо понякога ми иде да я уцеля с нещо.
            Идентичен случай и при мен,комплекси на кило,градим кариера и нямамае време за срещи и хора/мъже,просто е забравила значението на тази дума/.Заядливи коментарчета и подхвърляния.Малоумни и безпочвени коментари и мн др неща. Иначе не е идялно лоша душа.
            Хубавичка и строина е ,но няма и аз как да се прежаля,по простата причина ,че тя е забравила за съществуването на мъжкия род и необходимостта от тях
            За това гледам да се чупя колкото се може по -бързо от офиса и да не седя там.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Абе, са некой да пусне и тема "Само за ръководители", а?
              ..що, шеф ли го даваш?

Comment

Винаги има някой над теб.
                Боби, как може да се дразниш на овикване. Не ми дреме грам, даже ми е забавно.
                Гадно ми става само когато ме овикват несправедливо хора към, които изпитвам някакви чувства.
                Онзи ден с Търтея стана така, целият ден ми пропадна, напих се от мъка и не съм спал цяла нощ.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Несправедливо навикан..!!!
                  Иска ми се само господ да е отгоре...е става и някоя женка...но не като началник, че като гледам колегите какви шефки имат....ми се плаче.
                  Last edited by Бобби; d.m.y г., 16:27.

Comment

Началника винаги е фактор, който трупа негативи.Да, ама ако ние сме началници например?Мислим ли, че другите ще говорят за нас така.
                    В крайна сметка всички сме хора.
                    Друг въпрос е, че една част от началниците са такива, защото се борят със зъби и нокти за поста, аз затова не съм
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Тая сутрин нещо ми се усмихва!!!!
                      Какво ли е замислил.....копелето му гадно

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Тая сутрин нещо ми се усмихва!!!!
                        Какво ли е замислил.....копелето му гадно
                        По-късно ще ни кажеш

Comment

аз днес съм се подготвил за агресивна офанзива - ще прегиварям за заплатата!!! ако не си изпълни поетите преди време ангажименти ще четете в нощен труд после какво е станало!

ПС: пе взема да й подаря един вибратор..може и едни джапанки..

Comment

аз днес съм се подготвил за агресивна офанзива - ще прегиварям за заплатата!!! ако не си изпълни поетите преди време ангажименти ще четете в нощен труд после какво е станало!

ПС: пе взема да й подаря един вибратор..може и едни джапанки..
                            ..заклещия в ъгъла и много да не мърда...д...ба и гадта!
                            Не си ли търсиш правата...никой няма да ти ги даде!

Comment

Бате вместо да я целиш със стол,оцели я с нещо друго,па мое после и ти да вдигнеш летватаАман от шефове
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X