Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗАБРАНЕНО ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Преди малко нещо ме ядоса шефа...
    Несправедливо бях навикан...след което излезна да се мазни на по високите етажи
    Порових се из нета...изпринтих ей това и го закачих над бюрото му
    п.с. нека темата се превърне в отдушник към тези който ни образуват нерви на работното място!
    колега началниците са за да ни викат а ние за да ги ядосваме.няма готин шеф и готино прасе сите са свини.щом си се дал да ти вика то той пак ще го стори.дай му стрелка и да бега.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      колега началниците са за да ни викат а ние за да ги ядосваме.няма готин шеф и готино прасе сите са свини.щом си се дал да ти вика то той пак ще го стори.дай му стрелка и да бега.
      И със стрелката не става,защото после като мене в отдел общи приказки с тема колеги който може да помага(за работа).Иначе тишина и търпение,па то ще си дойде времето когато да ги.
      ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
      sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
      0898463130-Румен

Comment

Ей,ама сте и вие!Магерето го товарят толкова,колкото позволи.Иначе всички си заслужаваме шефовете.Бобо вместо да сумти и пръхти,може да издокара шефа си така,че да му се развъртят чивиите.Бил съм и Големия шеф и знам за какво говоря.Я му намери слабото място и го чукай там!Иначе всички шефове са свини.Останалите са грешки в системата и за това не остават дълго шефове
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

мернах в темата нещо за интервюта и срещи с преките началници още преди започването на работа.

напоследък все по-често чувам за случаи, в които на интервюто присъства не просто началникът, а един още по-голям началник - негово величество ейч ар-ът.

имам усещането, че шефовете до голяма степен губят авторитет още на старта, не без помощта на (не)човешките ресурси.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Aми да има нещо вярно,защото аз като ходих на интервю присъстваха:шефа на фирмата,секретарката и представител на отдел човешки ресурси(като чели кандидатствам за кмет,а не за прост работник).Шефами задава въпроси и се държи като че съм отишъл да му искам пари на заем.Секретарката:гледа ме като полезно изкопаемо и от време на време пускаше по някоя ехидна усмивка на шефските простотии.Човешки ресурсиза тях а.......ъм..........нямам просто думи.Направо бих им показъл ,ама за сега ще го отложа.Ае со здраве.
            Last edited by rumenti77; d.m.y г., 09:47.
            ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
            sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
            0898463130-Румен

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              мернах в темата нещо за интервюта и срещи с преките началници още преди започването на работа.

напоследък все по-често чувам за случаи, в които на интервюто присъства не просто началникът, а един още по-голям началник - негово величество ейч ар-ът.

имам усещането, че шефовете до голяма степен губят авторитет още на старта, не без помощта на (не)човешките ресурси.
              Това е пълен майтап...докато баш шефа не каже-'ей това е нашето момче..много е кадърно
              ..и след това се окаже, че е такъв кадър и трябва неговата работа да вършиш
              Конкурси правят за мижави места, където не са за наште хора...образно казано!
              Наблюдавам, че в последно време доста спекулират с кризата....'глей сега задава се безработица, ще трябва да търпиш, ако не кандидати бол..ама не е така...
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ей колеги днеска ми се случи нещо което не пожелавам на никого.все още се въздържам да кажа в коя фирма работя но,работя си днеска и ми се обажда жена ми.работя в производството и не мога по всяко време да говоря и я отхвърлих.като дойде момента в който мога да приказвам по телефона с когото и да било я избрах и работейки обелих 5-6 приказки и насреща ми изведнъж производственият ми директор(шваба ).имаме проблем с материалите и бях отделил няколко изделия по нареждане на бригадира за да ги бракувам още преди да са станали .не бяха само мои имаше на колеги,дойде онзи шваба,погледна ги,и като ме видя че говоря по телефона побесня.започна на някакъв развален германоанглобългарски да ми крещи що съм говорил и че това водело до този брак.тъкмо рекох да му обясня че това е по нареждане на бригадира,и онзи келеш взе да ми вика да мълча и да не говоря и да ме заплашва с докладни разни.аз побяснях и тръгнах към таблото на което ежеседмично се изважда информация за всеки работник и неговото качество.не че да се хваля но от около 2г статистика 97-98 % съм бил №1 във класацията.при нас също е от значение спазване на работно време и трудова дисциплина в смисал без проблемно усвояване на всички асортименти.извиках бригадира и му казах-вие го търпите да ви унижава но аз няма.качих се при шефката по човешки ресурси и я светнах по проблема което беше 2ро за деня преди мен е бил брегадира на друг участък който също е имал проблеми със същия .след днешната оперативка началниците ми казаха че щял да ме следи под лупа.преди 6г станах жертва на друг който беше на неговото място но англичанин и се принудих да напусна работа докато не го изгониха,с този съм се зарекъл че няма да го оставя да се подиграе с мен.много мои колеги са унижавани но ги е страх от изгонване.имам 35 бона кредит но въпреки това мисля че човешките ценности не трябва да се погазват.
                Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:48.

Comment

и аз така мисля такаче му го дай на тая шваба долна и го сложи на мястото му маика му и педал...
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

А бе незнам..ама моят така наречен пряк ръководител....нова песен ми пее:...трай си бе момче, че навсякъде съкрашения!
                    Вярно, че доста хора порязаха...но ми е интересно , кой порязват повече...работниците или ръководните кадри???

Comment

При нас (в България) съкращенията засегнаха основно ниски административни длъжности и няколко неубедителни производствени кадри (санитарна сеч, един вид, около 10 човека). Има обаче "леко напрежение" в топ мениджмънта не само защото се искат съкращения в отделите, а и се задава цялостно преструктуриране (та някои "големи" може да увяхнат). За сметка на тва се вдигат заплатите на топ-топ мениджмънта (международно ниво вече), щото били с 20 до 60 процента по-ниски отколкото в други фирми от бранша Тва са няколко десетки души в световен мащаб и беше официално обявено в корпоративния интранет наред с новината за съкращения на 12000 работници...
                      Last edited by bass; d.m.y г., 16:57.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

не знам как е в други предприятия но при нас мениджмъта е под всякаква критика.имат голяма заемана длъжност но са толкова невзрящи с производството че по някога ми става съвестно как не се усещат че глупеят и че всички им се смеят.

Comment

И в тая криза, тия измислени шефчета стават много самоуверени....
                          Но днес чух по радиото, че държавата може да глоби работдател с 5000лв. за тормоз на подчинен

Comment

Аз пък си обичам шефовете
                            Било Великден и ни разпускат в 14.00
                            Ако знете само колко неща ми се наредихаа... кефф
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                            X