Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-много потребители във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Най-големият брой посетители във форума в даден момент досега е 878 и той беше достигнат на 05.08.2009 в 14:04.
    Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 12:50. Основание: .

Comment

Каква е тази хиперактивност ..
      Кефи ме ..
      И аз съм един от тези много хора online

Comment

Най-големият брой посетители във форума в даден момент досега е 890 и той беше достигнат на 02.11.09 г. в 21:59.

От ден на ден ставаме все повече...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Поразтърсете се из другите форуми да видите ,че няма друг с такава цифра ...а после италянците неможели д аправят коли .... само комплексари могат да го кажат!
          Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
            Поразтърсете се из другите форуми да видите ,че няма друг с такава цифра ...а после италянците неможели д аправят коли .... само комплексари могат да го кажат!
            По-скоро най-много хора търсещи решение на проблема с колите си по форумите са тези с италианските коли.

А това и оправдава големия брой посетители
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
              Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
              По-скоро най-много хора търсещи решение на проблема с колите си по форумите са тези с италианските коли.

А това и оправдава големия брой посетители
              Ето две интересни мнения, които като се замисли човек са еднакво верни...Просто всеки с гледната си точка...
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Точно така .... някой някъде беше казал ....... мненията са като задниците - всеки си има!
                А лично аз влизам няколко пъти на ден ,да речем 500 пъти годишно! Но пускам тема за проблеми най много 3-4 пъти годишно ...това значи ли ,че ако нямам проблем не трябва да съм тук!?????????????(това беше прекалено изказване ) .То форума е нещо като семейство и повечето се знаем(макар и не лично)и го посещаваме, за да се информираме за щяло и нещяло ...Форума е нещо като новините в 20.00!Той е като самата Алфа Ромео! .
                Alfa156 Against All

Comment

Не гледай себе си. Погледни темите във форума субективно. Не с твоето виждане, а все едно си нов във форума. И направи коментар след това по отношение тематиката и естеството на темите във всеки един раздел. Ще забележиш, че едно 80% от темите са свързани с въпроси за решение на проблеми.

Аз имам и други автомобили от други марки. И като влезна в техните форуми и напиша в търсачката за проблем то не изкача нищо или изкачат 1, 2 теми и то не с точно моя проблем.

А тук като напишеш вълшебните думички "сутрин", "не пали", "разход", "проблем", "трака", "чука", "глъхне", "пуши" и подобни... излизат на повече от 1 страница темите с резултатите.

Всеки с гледната си точка, но просто реших, че щом има едно мнение в една посока е добре да го има и другото. За това го написах.
                  Last edited by oem; d.m.y г., 14:55.

Comment

Да, до някъде е така.
                    А бе човек ти как успяваш да си във всички подфоруми и да пишеш/отговаряш на всички проблеми! Тебе трябва да те назначат на щат,защото си единствения, който дава подробна информация моментално по проблемите! Евала от мен!
                    Alfa156 Against All

Comment

Не гледай себе си. Погледни темите във форума субективно. Не с твоето виждане, а все едно си нов във форума. И направи коментар след това по отношение тематиката и естеството на темите във всеки един раздел. Ще забележиш, че едно 80% от темите са свързани с въпроси за решение на проблеми.

Аз имам и други автомобили от други марки. И като влезна в техните форуми и напиша в търсачката за проблем то не изкача нищо или изкачат 1, 2 теми и то не с точно моя проблем.

А тук като напишеш вълшебните думички "сутрин", "не пали", "разход", "проблем", "трака", "чука", "глъхне", "пуши" и подобни... излизат на повече от 1 страница темите с резултатите.

Всеки с гледната си точка, но просто реших, че щом има едно мнение в една посока е добре да го има и другото. За това го написах.
                      Колега а колко от темите тук са подобни от типа "Свети ми дюзата"? Погледна малко обективно и ти. Все пак аз влязох за първи път тук за да видя къде да си сменя маслото и от тогава влизам на дан по 5 пъти (с кратка пауза), и то за да попиша/почета с хора със сродна душа
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

Абе колеги не спорете...
                        Аз мога да Ви кажа пък че едни влизат за да решата проблемите на Алфата си, но има и много други които влизат ей така за по едно лафче...да си попишат с другите колеги
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Абе колеги не спорете...
                          Аз мога да Ви кажа пък че едни влизат за да решата проблемите на Алфата си, но има и много други които влизат ей така за по едно лафче...да си попишат с другите колеги
                          А трети, за да помогнат на първите..........
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Аз лично отдавна съм спрял да търся помощ по проблеми, и по-скоро вече по другите две причини влизам във форума.

Просто форума ми е станало краста

Comment

Просто форума ми е станало краста
                              И на мен
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Най-големият брой посетители във форума в даден момент досега е 962 и той беше достигнат на 18.01.2010 в 22:13 !!!

Луда работа...Пълни рекордьори сме
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X