колеги,хора ,българи,болно ми е ,и ми е мъка като гледам на какво са подложени нашите деца.мисля че вечернияТ час е 22ч а по тв се излъчват неща в 20ч от порядъка на педерастиите на някоИ участници във вИП брадър.как може да показват някакви ти сексуално болни хора да ги гледа цял 1 народ и да крещи със своето поведение?тази вечер гледах поредния епизод и просто се срамувах от всичко което видях (без проблема със саша).кви са тези примери които излъчват?как можем да възпитаваме децата си след като във всяко 1но предаване се излъчват нашите славни педеролизбопедофилски истории?нима думата вип е точно това?не знам,много съм потресен и като пиша в момента ме облива още по-голяма ярост.защо тези неща не се излъчват след 22ч и карарат децата ни та дори родителите ни да стават свидетели на тази простотия.та този азис ,ако нещо не дай си боже се случи с майка му,няма да ревтуни толкова колкото за този дето му казва поредния ,или кристияна,тя тази е изпращяла бре хора,не съм консерва ама си е чиста проба простащина.или .....не знам,мислите си не мога да събера.по време на предаването моят син ме пита.
-тате и е.минч.и той ли е гей?
повярвайте ми в 1вия момент му отговорих.
-тате,те вече всички са педали.
.....................болни сме люде,болни.
-тате и е.минч.и той ли е гей?
повярвайте ми в 1вия момент му отговорих.
-тате,те вече всички са педали.
.....................болни сме люде,болни.
Comment