Известие

Collapse
No announcement yet.

моля ви колеги укажете съдействие!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моля ви колеги укажете съдействие!

колеги,хора ,българи,болно ми е ,и ми е мъка като гледам на какво са подложени нашите деца.мисля че вечернияТ час е 22ч а по тв се излъчват неща в 20ч от порядъка на педерастиите на някоИ участници във вИП брадър.как може да показват някакви ти сексуално болни хора да ги гледа цял 1 народ и да крещи със своето поведение?тази вечер гледах поредния епизод и просто се срамувах от всичко което видях (без проблема със саша).кви са тези примери които излъчват?как можем да възпитаваме децата си след като във всяко 1но предаване се излъчват нашите славни педеролизбопедофилски истории?нима думата вип е точно това?не знам,много съм потресен и като пиша в момента ме облива още по-голяма ярост.защо тези неща не се излъчват след 22ч и карарат децата ни та дори родителите ни да стават свидетели на тази простотия.та този азис ,ако нещо не дай си боже се случи с майка му,няма да ревтуни толкова колкото за този дето му казва поредния ,или кристияна,тя тази е изпращяла бре хора,не съм консерва ама си е чиста проба простащина.или .....не знам,мислите си не мога да събера.по време на предаването моят син ме пита.
    -тате и е.минч.и той ли е гей?
    повярвайте ми в 1вия момент му отговорих.
    -тате,те вече всички са педали.
    .....................болни сме люде,болни.

Аз защо нямам тоя проблем??? Ами защото не ги гледам, затова.
    Нямаше ли какво друго да пуснеш на детето си да гледа?
    Ти си виновен!
    Не можеш да възпиташ цял един народ, но собственото си дете-да.
    Помисли!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аз също съм се отвратил от тия простащини и изобщо не ги гледам.То целия замисъл на тия "риалита" е просташки,пък това с благотворителността е просто мотив за да си показват комплексарщината,суетноста,скандалите и какво ли още не.Най-лошото е че почти всички се радват на тия простотий.
      Подкрепям идеята да се пускат след 22ч такива предавания
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

абсолютно съгласен с bager, до голяма степен с mirchozo (ще допълня, че на такива 'шоу формати' май не се радват чак толкова много хора... но почти всички, които ги гледат не са безразлични...)
        колега galinves71: просто не пускай тази програма в този час... има достатъчно интересни неща за гледане; няма как да забраниш на всички деца да гледат простотии (забраненият плод е най-сладък), но ако те са достатъчно разумни и добре възпитани като мироглед, няма никакъв проблем с такива предавания...просто ще им падне рейтинга;
        за съжаление проблема е в нагласата на народа - 'сеирджии'...
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Аз пък Ви се чудя къде намирате време за телевизия ?
          При мен проблема ре решен максимално просто - нямам телевизор и не планирам да си купувам.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

всеки път като дойде време за брадърите и си мисля да си пусна кабелна заради документалните канали
            тоя път се наканих
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ако ще се спира нещо, то трябва да се почне с шоуто на Трифонов, както и цялата ТВ Планета, която бълва простотия ежедневно.
              Но не мисля, че проблема е ТВ, нещата са по сложни.Може би трябва и родителски контрол, но ако не види една простотия по ТВ мислите ли, че няма да я види утроена на улицата, в училището, в дискотеката , интеренет и така нататък.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

знам и разбирам всичко което споделяте,в това време се събираме семейството да вечеряме и по това време няма нищо друго за гледане и за това.не аз не съм против всичко това,те децата рано или късно ще ги грабне джунглата на живота но,може да бъде съобразен часът за излъчване на такива епизоди.и също знам че главната аудитория и хората които щракат esm за такива предавания са точно пуберите но все пак има начин.обърнах на бтв а там същите магарии,кой кого бил и повредил и разни други профанщини.онзи ден на друг канал вече не знам кой беше даваха за гаро 1 бивш брадър,същата работа.снощи азис вика че като поотраснело детето му щял да го прати в чужбина.а мис бг му вика
                -ще искаш ли да се върне после в бг?а той
                -не,тук ще бъде винаги сочено с пръст,дали заради мен или за друго просто ще е белязано.
                абе значи за своето мисли да не се излага а за всички останали нека да става квото ще той да си взема кинтите пък майната му.

Comment

Незнам колега, освен да се храните по рано и като стане 20ч вместо да сядате пред телевизора семейството ,обръщаш внимание на децата си, ще ги занимаваш с нещо ако трябва, ще играете разни игри(примерно монополи,шах, не се сърди човече и т.н.) или на компа нещо цъкате,може и разходка навън,времето тепърва ще става приятно вечер.Живеем в свят който е пълен със занимания ,но е по лесно да се цопнем пред ТВ и да гледаме разни простащини.И после що нямал култура народа ?
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Незнам колега, освен да се храните по рано и като стане 20ч вместо да сядате пред телевизора семейството ,обръщаш внимание на децата си, ще ги занимаваш с нещо ако трябва, ще играете разни игри(примерно монополи,шах, не се сърди човече и т.н.) или на компа нещо цъкате,може и разходка навън,времето тепърва ще става приятно вечер.Живеем в свят който е пълен със занимания ,но е по лесно да се цопнем пред ТВ и да гледаме разни простащини.И после що нямал култура народа ?
                    дъщеря-16г
                    син- 10г.........ай забравете,сахара е вече в европа.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      дъщеря-16г
                      син- 10г.........ай забравете,сахара е вече в европа.
                      Колега не се сърди, аз лично уважавам волята ти за борба с простащината но е факт че нямаш шансове.
                      sigpic
                      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        всеки път като дойде време за брадърите и си мисля да си пусна кабелна заради документалните канали
                        тоя път се наканих

Да бе що няма Он Лайн дискавъри примерно.

Иначе сте прави Педерализма е на мода. Жалко но факт.
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Пффф..................аз от Discovery и NG и FoxLife не мърдам през деня.През нощта включвам още 3-4 канала Не наистина без кабелна е просто ужас.То и с нея имам 80 канала, а гледам 5, без музикалните.Простотия и педалщина до шия ама.........аз лично съм гледал брадър 1 няколко пъти и толкова.Тогава не ми понасяше, а какво остава за сега.Абе и то какво стана - ни вкъщи ни навън да пуснеш децата.
                          М/у сега се сетих, че в нета качват записи от Discovery и NG.Може да пробваш ва вържеш компютъра с телевизора и така.
                          Last edited by sen7; d.m.y г., 00:12.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                            колеги,хора ,българи,болно ми е ,и ми е мъка като гледам на какво са подложени нашите деца.мисля че вечернияТ час е 22ч а по тв се излъчват неща в 20ч от порядъка на педерастиите на някоИ участници във вИП брадър.как може да показват някакви ти сексуално болни хора да ги гледа цял 1 народ и да крещи със своето поведение?тази вечер гледах поредния епизод и просто се срамувах от всичко което видях (без проблема със саша).кви са тези примери които излъчват?как можем да възпитаваме децата си след като във всяко 1но предаване се излъчват нашите славни педеролизбопедофилски истории?нима думата вип е точно това?не знам,много съм потресен и като пиша в момента ме облива още по-голяма ярост.защо тези неща не се излъчват след 22ч и карарат децата ни та дори родителите ни да стават свидетели на тази простотия.та този азис ,ако нещо не дай си боже се случи с майка му,няма да ревтуни толкова колкото за този дето му казва поредния ,или кристияна,тя тази е изпращяла бре хора,не съм консерва ама си е чиста проба простащина.или .....не знам,мислите си не мога да събера.по време на предаването моят син ме пита.
                            -тате и е.минч.и той ли е гей?
                            повярвайте ми в 1вия момент му отговорих.
                            -тате,те вече всички са педали.
                            .....................болни сме люде,болни.
                            Ми колега,
                            Със сигурност имаш едно копче на
                            дистанционното , което заключва даден
                            канал..
                            И ето ти - решение на проблема
                            Оставяш само полезните и смислените
                            канали ...
                            И после обеснявай на детето що е
                            амеба или къде се намира вулканът Етна...
                            примерно
                            Успех!
                            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              Аз защо нямам тоя проблем??? Ами защото не ги гледам, затова.
                              Нямаше ли какво друго да пуснеш на детето си да гледа?
                              Ти си виновен!
                              Не можеш да възпиташ цял един народ, но собственото си дете-да.
                              Помисли!
                              абе незнам дали е случайно винаги попадам на подобни изказвания на тоя човек ама всичко което видя да го е писал ,(сериозните неща де) винаги са най-точни и смислени измежду другите. И като чета нещо тамън ми идва на ум нещо и оппп Багера вече го е написал.... аййй шъ са караме!
                              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                              X