Споделете кой каква шега е направил днес и давайте идеи за такива.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Първоаприлски шеги - кой какво излъга.
Collapse
X
-
Ебаси майтапа, аз никой не съм излъгал днес , е може би себе си щото намерих един телефон във фитнесзалата и го оставих на бара с цел собственика да си го вземе, но какво да се прави,пуста му е честност.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Аз пък сам се излъгах.....тоез подлъгах се по една фуста.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАз пък сам се излъгах.....тоез подлъгах се по една фуста.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Аз пък бъзнах Мариан и той или ми се разсърди или държи инкяр до последно...
Един колега мо метнах, че шефа го вика.............и той зе че отиде, много неловка ситуация.......
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАз пък бъзнах Мариан и той или ми се разсърди или държи инкяр до последно...
Един колега мо метнах, че шефа го вика.............и той зе че отиде, много неловка ситуация.......
0888515205
Comment
-
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Казах на един гумаджия да внимава с предния капак ,че е пластмасов ,а той си мисли ,че го ментяДобре ,че не го строши.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от ka4o Покажи съобщениеМарианчо не се сърди брат , днес е празникWEST SIDE
Comment
-
WEST SIDE
Comment
-
Аз излъгах че съм си взел 156...След 1 час лъжата ми ще лъсне, но номера беше ефектен...Че и с бонбони черпих за "новата придобивка"
А най-добрата лъжа за деня беше че мадона отлага турнето си в Б-я....Сестра ми беше яко втрещена с тия цени на билетитеLast edited by VFTI; d.m.y г., 21:15.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment