If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз накарах двама приятели да ме бутат че алфата неиска да запали,бутаха ме един километър,изкарах им душите.Накрая и драснах ключа и отпраших и само ги гледам в огледалото как седът с увиснали ръце
Аз накарах двама приятели да ме бутат че алфата неиска да запали,бутаха ме един километър,изкарах им душите.Накрая и драснах ключа и отпраших и само ги гледам в огледалото как седът с увиснали ръце
...бате, гледай само да не се окажеш в ролята на лъжливото овчарче
...3-пъти ще те бутат, но на четвъртия сам ще буташ
Аз никой не излъгах, но мен Алфата ме излъга. Викам дай да проверя маслото, че предишния ден я почупих по наще прекрасни пътища и дърпам ръчката да отворя капака и а не се отваря. Пробвах няколко пъти нищо, викам си хайде така ще карам пък утре ще му мисля, че това стана вечерта по време на мача, а исках да го гледам.
Та реших да ида при вуйчо ми, че той повече разбира от такива неща и да му я остава да я погледне. Оставам му я тръгвам си аз и след 5мин ми звъни и ми вика: "сигурен ли си, че не се отварял капака" викам "да, що" и отговора беше: "ми щото аз без нищо да правя само дръпнах ръчката и се отвори"
Много срам
малеии колега Бонев, как те е метнала мацката само,тая шега най ми хареса от всички
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
А ето и как ме бъзна една моя приятелка с смс в 01:05ч, цирам:
"Павка, не мога да заспя. Има нещо, което бих искала да ти споделя. Това е малко неочаквано, знам че ще се стреснеш, но все пак трябва да знаеш. Миналата седмица имах притеснения на второто изпразване... Взех си тест за да разбера. След това втори, после трети... всичките показаха 2 черти. Не исках да повярвам, затова си направих кръвен тест. Резултата само го потвърди "Чакаме дете"!!! Не знам какво да ти кажа, казвал си ми, че не искаш "копелдаци" както ти казваш, но искам да знаеш, че не очаквам нищо от теб. Имам час на 8-ми април в майчин дом. Целувам те!!!"
Прочетох смс-а сънен и няма да ви казвам докато се усетя, че е вече 1-ви април какво ми беше. Междувременно тя си беше изключила тел-а... Ужа-а-а-ас
епа супер са те бизнали пафкаа незнам кат несисе побъркал само
епа супер са те бизнали пафкаа незнам кат несисе побъркал само
Абе изтръпнах яко.
На мой колега жена му се обадила сутринта и му казала, че и е писнало и го напуска. Отива при приятеля му и не желае повече да го вижда. Оня неговия приятел и той бил предупреден и му казал, че съжалява ама има чувства към жена му. Колегата ми трепереше от нерви, е?ати т?шака...... Е това вече е гадно
Абе изтръпнах яко.
На мой колега жена му се обадила сутринта и му казала, че и е писнало и го напуска. Отива при приятеля му и не желае повече да го вижда. Оня неговия приятел и той бил предупреден и му казал, че съжалява ама има чувства към жена му. Колегата ми трепереше от нерви, е?ати т?шака...... Е това вече е гадно
абе майтапа майтап ама незнам как само от тоя майтап нее станал некой скандал дасе испокарат за глупости
Comment