Известие

Collapse
No announcement yet.

Коне с капаци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Коне с капаци

Тази вечер чаках за ляв завои светофара на църквата света неделя за към стамболииски светва ми зелено и потеглям аз и гледам че на червено пресичат некви момчета 3-ма или 4-ма ядосах се моментално защото все пак на тях им е червено !!!! Засилих се право към тях нарочно, те гледаха на другата страна и бяха по средата на платното от там бам спирачки гумите свирят клаксони псувни абе голяма джабала дигнах на ония ангелите им искарах и точно това исках да направя !!! Значи ние шофьорите трябва да пазиме пешеходците ок, но те самите не се пазят и не спазват правилата минават на червено тичат напред назад и трябва да си наострен на 100% за да не лежиш някои мангал...

П.С Благодаря за вниманието и дано тези момчета гледат другия като пресичат защото някои наистина няма да ги види !!!
    Last edited by drajko145; d.m.y г., 23:56. Основание: ..
    BUSHON RACING SERVICE

Колко си прав колега - много съм за да се започне една мащабна акция - глоби за неправилно пресичане ... без тва куките пешаци по цял ден си чешат органите и нищо не правят поне да започнат и те да бъдат полезни с нещо ....

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
      Значи ние шофьорите трябва да пазиме пешеходците ок, но те самите не се пазят и не спазват правилата минават на червено тичат напред назад и трябва да си наострен на 100% за да не лежиш някои мангал...

П.С Благодаря за вниманието и дано тези момчета гледат другия като пресичат защото някои наистина няма да ги види !!!
      Подкрепям......темата е актуална напоследък тука.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Подкрепям......темата е актуална напоследък тука.....
        Благодаря !!!
        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Аз пък днес един като теб го измъкнах от колата и му строших носа ... щото мн бипкаше !
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Аз пък днес един като теб го измъкнах от колата и му строших носа ... щото мн бипкаше !
            А ти на червено ли пресичаше ?
            BUSHON RACING SERVICE

Comment

Да , хвана ме светофара ... на средата от улицата .
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Да , хвана ме светофара ... на средата от улицата .
                е това е друго,тука си в правото да преминеш и е редно да те исчакат, и мисля че си постъпил правилно ! и аз съм изпадал в такива ситуации и ваниги хвърлям по някоя клетва
                BUSHON RACING SERVICE

Comment

Така е ... дори и в чужбина ( а вече и в БГ ) се глобяват неправилно пресичащи пешеходци . Но много шофьори искат като светне зелено да излитат , и все някой им пречи
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Така е ... дори и в чужбина ( а вече и в БГ ) се глобяват неправилно пресичащи пешеходци . Но много шофьори искат като светне зелено да излитат , и все някой им пречи
                    Излитащи бол с лопати да ги ринеш добре че софия е претъпкана и се кара горе долу в разрешените граници иначе БЪТЪН щеше да остане без работа
                    BUSHON RACING SERVICE

Comment

Ами аз имам доста километри в София ( може би колкото теб , че и повече ) без да се обиждаш , и самоубийци да искаш . Лошото е , че са пеша , с колелета , коли , рейсове , джипове , мотори и ролкови кънки . Чак се чудя , на къде отива тоя народ , луди ли са , тепърва полудяват ли ...
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Ами аз имам доста километри в София ( може би колкото теб , че и повече ) без да се обиждаш , и самоубийци да искаш . Лошото е , че са пеша , с колелета , коли , рейсове , джипове , мотори и ролкови кънки . Чак се чудя , на къде отива тоя народ , луди ли са , тепърва полудяват ли ...
                        Глупости бе колега как ще се обидя
                        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Колеги, имайте предвид, че не всички пешеходци са 100% в добро здраве. На мен ми се е сличвало да ходя точно по пози начин, след един инцидент - беше ужасно! Така че бъдете по-толерантни!
                          Иначе и аз много се дразня на неправилно пресичащи (и нагли) пешеходци!!!!
                          '05 166 V6
                          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

миналата седмица щах да натреса една тъпа кокошка, която НА ЧЕРВЕНО тръгна да пресича улицата, при това държеше невръстното си дете за ръка и го дърпаше !!!!

дори не се огледа, спрях на 2 метра от тях със зарит в спирачката крак !

тъпата лелка не само , че не не изглеждаше притеснена от случката ами и продължи да си пресича така - пресече 10 метра пред трамвая и след това по същия начин на червено от другата страна на улицата

истината е, че редовно има идиоти , които си мислят, че може където и когато си искат да пресичат....
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              миналата седмица щах да натреса една тъпа кокошка, която НА ЧЕРВЕНО тръгна да пресича улицата, при това държеше невръстното си дете за ръка и го дърпаше !!!!

дори не се огледа, спрях на 2 метра от тях със зарит в спирачката крак !

тъпата лелка не само , че не не изглеждаше притеснена от случката ами и продължи да си пресича така - пресече 10 метра пред трамвая и след това по същия начин на червено от другата страна на улицата

истината е, че редовно има идиоти , които си мислят, че може където и когато си искат да пресичат....
                              Тука оправия няма, няма и да има
                              BUSHON RACING SERVICE

Comment

Working...
                              X