If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато е нещо нормално жена, примерно да- спираш.Но напоследък в София със затоплянето започват да се появяват на припек и разни бизони дет не само ше мине на червено, ами после колата, трябва да ти я пишат тоталка, ако я улучиш недай си боже!
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Един парадокс/истинска случка/ - Познат спрял и си седи в колата, в него се удря колоездач и си чупи крайник. Големи проблеми имаше човека докато се оправи - съдеха го, но не го осъдиха.
А пък мене ме наказаха с :"непълно служебно съответствие"„че глобих 5 лева една такава кокошка.Беше много отдавна,но нищо не се е променило до сега.Пак е същата кочина!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
А пък мене ме наказаха с :"непълно служебно съответствие"„че глобих 5 лева една такава кокошка.Беше много отдавна,но нищо не се е променило до сега.Пак е същата кочина!
аз пък си имам глоба за неправилно пресичане на Дондуков .......ама само защото говорих по телефона а полицайката се оказа позната и ми написа такава глоба за да се види че ми пише нещо че има камери и гледат
беше много смешно
Аз половината път до работа, го карам буквално пълзейки ,и на нокти!Минавам покрай поща,болница,училище,пазар...Няма проблемиОсобено покрай офиса е лудница.Излизат си хората от тях, по чехли до близките магазини,пресичат по дигонал ,и без да се оглеждат(много ясно)Затова мноого бавничко се движа,че не знам от кой ъгъл ще изкочи някой
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Пешеходци самоубийци бол - и съм съгласен, че начина да се превъзпитат е точно една такава ситуация! Евала за това което си направил - всъщност услуга в тяхна полза!
Пешеходци самоубийци бол - и съм съгласен, че начина да се превъзпитат е точно една такава ситуация! Евала за това което си направил - всъщност услуга в тяхна полза!
хаххахаейййй един човек да ми одобри идиотската постъпка
Тази вечер чаках за ляв завои светофара на църквата света неделя за към стамболииски светва ми зелено и потеглям аз и гледам че на червено пресичат некви момчета 3-ма или 4-ма ядосах се моментално защото все пак на тях им е червено !!!! Засилих се право към тях нарочно, те гледаха на другата страна и бяха по средата на платното от там бам спирачки гумите свирят клаксони псувни абе голяма джабала дигнах на ония ангелите им искарах и точно това исках да направя !!! Значи ние шофьорите трябва да пазиме пешеходците ок, но те самите не се пазят и не спазват правилата минават на червено тичат напред назад и трябва да си наострен на 100% за да не лежиш някои мангал...
П.С Благодаря за вниманието и дано тези момчета гледат другия като пресичат защото някои наистина няма да ги види !!!
и точно в този момент си представи че ти откажат спирачки или се скъса жило на амбряж.......?абе мноого грозни последствия!
Comment